用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 SPCC 聖保羅男女中學交流區 ~ 百年傳承,匯賢鼎新 ...
樓主: like_travel
go

SPCC 聖保羅男女中學交流區 ~ 百年傳承,匯賢鼎新  

Happy Boxing Day

回覆樓主:

新年後唔知有冇得返學, 係咪起碼要等F.1,2,4 考哂試至有得返呢?

velma 發表於 21-2-14 00:31
新年後唔知有冇得返學, 係咪起碼要等F.1,2,4 考哂試至有得返呢?
大概要等考完試?再睇疫情控制程度。希望可以全部同學日日返學,返半日都好。

睇返啲數據, 啱啱呢屆畢業(2020),有51個學生讀有關 medicine 科目,聽師兄講 HKU medic 今年 有 30個 係SPCC。 其實真係好多同學選擇讀医。

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
新生報到,以後還請各位前輩多多關照!還在爬文中,真的感受到各位前輩關心幫助初入群組的新手爸媽,很感恩!

b3410    發表於 5 天前

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
200904 發表於 21-2-22 22:34
新生報到,以後還請各位前輩多多關照!還在爬文中,真的感受到各位前輩關心幫助初入群組的新手爸媽,很感恩 ...

Welcome to St. Paulian’s family
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊