用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真waiting打電話
樓主: littlefly
go

崇真waiting打電話

回覆:boyandes 的帖子

即係崇真既net 只教半日,因為好多學校既老師要教曬ampm

回覆:崇真waiting打電話

Net唔係只教半日,係唔夠開pm國際, 因為佢地pm要去教埋本地班,可能又要教keep, 計完本來net 可以早15min收工,所以一定用盡佢,益下午班net多15min, 以上內容純屬臆測,不喜勿插

唔明, 咁本地am 都要人教英文架.

可能下午要去教keep

唔係上午班, 下午Keep. 下午班上午Keep.

我今日打去,職員話21/11前會出曬所以offer,包括國際pm offer。
點解國際AM同PM唔一齊出?waiting email又唔講清楚?

回覆:大埔之友 的帖子

咁我又真是唔知道,除了唔夠net又真是冇乜理由cut左國際pm班

乜仲有國際pm班未出咩?

回覆:starry_night 的帖子

咁即係仲有人未收到信?嗰d會是國際pm?

回覆:swarovski2011 的帖子

好似未出國際pm offer bk未有人有呢個offer

打完電話之後,唔知幾時會收到通知

回覆 女王不敗 的帖子

我今早打去排epk1 waiting 時問老師加chok佢,讵話epk1下年暫時唔開pm, 而所有無offer 的epk1 candidates都会放係waiting list, 唔会出reject letter. 甘排waiting 有乜意思呀?

waiting list 是正選的後備.

無信是後備的後備😙

無英普PM 班, 咁英普咪只收60人😱我本來覺得waiting list 上都好大機會最終有offer, 但現在又好難講🤔😩

回覆:大埔之友 的帖子

有人冇收到email咩?

引用:回覆+女王不敗+的帖子 我今早打去排epk1+w

原帖由 chinghingnamnam 於 15-11-17 發表
回覆 女王不敗 的帖子

我今早打去排epk1 waiting 時問老師加chok佢,讵話epk1下年暫時唔開pm, 而所有無off ...
下?點解同我尋日問既版本唔同既?

回覆:chinghingnamnam 的帖子

pm本身都2班 有去簡介會 一粒字都無提話縮班 簡介會同面試日相差唔係好長時間 變得咁快。。。。無言

回覆:starry_night 的帖子

你好似問左21號出曬所有offer?

starry_night 發表於 15-11-17 21:54
下?點解同我尋日問既版本唔同既?
個老師姓韓,你問個老師姓乜?我見之前Dpost有提話仲未見有人有epk1  offer.

大埔之友 發表於 15-11-17 21:10
waiting list 是正選的後備.

無信是後備的後備😙
講真,如果真的是無epk1 class and all candidates without offers are placed on the waiting list, 排到有epk1位机会極微。😂

我今日打去一個男職員話,依家所有排緊EPK1 waiting都寫係張am list form上,我估會唔會日後有機會轉做am class