用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真道
go

真道

到以家真道都音信全無,姐係點?

姐係你等定唔等?

回覆:真道

真道會有第二輪2nd in,簡介會有講過。

kmko 發表於 15-11-12 11:08
真道會有第二輪2nd in,簡介會有講過。

我已經2ndin左,不過咩消息都無

打定輸數喇

引用:Quote:kmko+發表於+15-11-12+11:08+真道會

原帖由 musicjack 於 15-11-12 發表
我已經2ndin左,不過咩消息都無

打定輸數喇
你覺得你2nd in表現如何?是首選?
其實下一輪call可能要等有人放位先,最近高主教/禮賢出result,嚟緊港同,coed又出result,應該有人放位的,你2nd in左,機會一定有!加油!

我都second in . 完, 只有等......

我個女sencond in 的表現, 聽佢講有d英文字唔識,  當日佢單獨見一男一女老師, 表現輕鬆, 輕鬆到一路托住個頭一路答問題, 即使我在家中已講了7萬幾次要座好d座直d , 去到佢就唔記得曬.

引用:Quote:原帖由+musicjack+於+15-11-12+發表

原帖由 superying 於 15-11-12 發表
你覺得你2nd in表現如何?是首選?
其實下一輪call可能要等有人放位先,最近高主教/禮賢出result,嚟緊港同 ...
但高主教和禮賢會放棄真道嗎?這兩間不是直升喎

I will give up禮賢,要真道

引用:Quote:原帖由+superying+於+15-11-12+發表

原帖由 pekkle321 於 15-11-13 發表
但高主教和禮賢會放棄真道嗎?這兩間不是直升喎
香港地大部分人比較喜歡傳統學校,要跳出框框試新概念唔係人人也放心呀!現在D家長考好多間,所以我相信有D擁有傳統學校的人會放位!真心想讀的入到2nd in就要耐心等下。

回覆 pekkle321 的帖子

how many of rps graduates will be able to go to rc?