用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 面試班
go

面試班

有沒有好的可分享? 感激

引用:有沒有好的可分享?+感激 +

原帖由 msmiu 於 15-11-08 發表
介紹你唔好小狀元

回覆:面試班

How about Nice or Wise? Any comments?

引用:How+about+Nice+or+Wise?+Any+comments? +

原帖由 Chocolatefree 於 15-11-09 發表
How about Nice or Wise? Any comments?
身邊有好多朋友讀,評語好兩極化。讚好的就覺得非常好,好有用,但亦有幾個小朋友臨interview 高峰期先quit唔讀,因為老師迫得太嚴,小朋友每次都喊住上堂和發惡夢。所以你最好做多些research .

msmiu 發表於 15-11-8 18:01
我小朋友在家長會上面試班,短短半年,已有明顯進步。如有意可pm你。

家庭教育、父母的身教最為重要,再配合面試班的輔佐,效果會更出色!

回覆:ozduckie 的帖子

Thanks very much!

回覆:doris726 的帖子

家長會有面試班嗎?可否PM tux.

真係野草吹不盡,春風吹又生。我估你可以不發新的面試班的帖,search 你就會知啲面試帖多到爆。你10頁內定必找到面試班的帖。不過最後管理員岀手。。。

簽名被屏蔽

Kidultdaddy 發表於 15-11-9 13:21
真係野草吹不盡,春風吹又生。我估你可以不發新的面試班的帖,search 你就會知啲面試帖多到爆。你10頁內定 ...
應該要出手啦! 有D連導師名都開埋, hard sell到......

引用:真係野草吹不盡,春風吹又生。我估你可以不

原帖由 Kidultdaddy 於 15-11-09 發表
真係野草吹不盡,春風吹又生。我估你可以不發新的面試班的帖,search 你就會知啲面試帖多到爆。你10頁內定 ...
係喎

引用:Quote:Kidultdaddy+發表於+15-11-9+13:21+

原帖由 ok3 於 15-11-09 發表
應該要出手啦! 有D連導師名都開埋, hard sell到......
係啦,賣廣告賣得好出面

回覆:babychinglok 的帖子

想問下,有乜吾好?

Your kid needs a intensive level of knowledge, the course can help you to enhance the skills.

If your kid is taking happy school, this type of course will be useless.

回覆:bb7788 的帖子

罐頭式答案,內容空泛!

引用:四個字:無乜用

原帖由 布希亞 於 15-11-09 發表
四個字:無乜用
你好似只有三個字!

我兩個字:哂錢!

回覆:Kidultdaddy 的帖子

長話短說,其實同d 媽媽話聽到有個山神廟好靈一樣,錢唔多就無蝕底去拜下添香油。。。

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛