用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園? ...
樓主: HoneyBee_2011
go

有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?

我都收到全日班 OFFER 喇, 但 直接付款授權書 填錯左, 請問有無好心媽媽 可以scan 一張空白的比我, 打過去學校今日無人聽   感激不盡

我都收左全日班offer. will likely accept the offer n let my son study there.

回覆:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園

今日收到全日offer

引用:我都收到全日班+OFFER+喇,+但+直接付款授權

原帖由 bbtomatobb 於 15-11-07 發表
我都收到全日班 OFFER 喇, 但 直接付款授權書 填錯左, 請問有無好心媽媽 可以scan 一張空白的比我, 打過去 ...
兩張都填錯咗?

回覆:HoneyBee_2011 的帖子

我未睇晒成份嘢,淨係睇左面頭果張

回覆 HoneyBee_2011 的帖子

i dont have boc bank account. need to open one next week.

我填哂先見到個底有行小字寫住請用英文正階填寫, so sad

回覆:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?

12月細仔收到上午班offer

你是N班還是K1?

引用:回覆+HoneyBee_2011+的帖子 你是N班還是K1

原帖由 life@LA 於 15-11-07 發表

你是N班還是K1?
K1 呢間冇n架

引用:回覆+HoneyBee_2011+的帖子 i+dont+have+b

原帖由 chinghingnamnam 於 15-11-07 發表

i dont have boc bank account. need to open one next week.
我都冇,要特登去開戶口

回覆:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園

我都收到全日班offer,好開心

回覆 Katelyn^.^ 的帖子

不如開個whats app group for next yr k1 parents who accept the offer later. so that we can exchange views n share info.my son was born in oct 2013. small b.

引用:回覆+Katelyn^.^+的帖子 不如開個whats+ap

原帖由 chinghingnamnam 於 15-11-07 發表

不如開個whats app group for next yr k1 parents who accept the offer later. s ...

引用:回覆+Katelyn^.^+的帖子 不如開個whats+ap

不如開個whats app group for next yr k1 parents who accept the offer later. s ...
我pm左你喇

引用:回覆+HoneyBee_2011+的帖子 我填哂先見到

原帖由 bbtomatobb 於 15-11-07 發表

我填哂先見到個底有行小字寫住請用英文正階填寫, so sad ...
我部scanner壞咗,幫唔到你,或者你睇下有冇其他媽媽幫到你?再唔係用塗改液塗咗再拎去影印得唔得呢?

我星期一再打去問下,學校應該可以E mail 比我。。。。。掛 , 我好想讀呢間,因為好開心 11月細B 都可以讀全日。 但 C6 想 in 多幾間睇下,本來報左13 間,宜家可以去少幾間水泡

引用:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?有

原帖由 HoneyBee_2011 於 15-11-06 發表
有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?有冇人已經收到offer?
我都未收到

回覆:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?

我都收到,不過冇校車就要諗下先

引用:我都收到,不過冇校車就要諗下先 +

原帖由 tigermaggie 於 15-11-08 發表
我都收到,不過冇校車就要諗下先
下,冇校車咩?