用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 香港靈糧堂幼稚園突然宣佈參與學券計劃 ...
樓主: april13mum
go

香港靈糧堂幼稚園突然宣佈參與學券計劃 [複製鏈接]

都话LLC,K3英文大概等同于名幼K2深度。请问LLC不算名幼么?所谓名幼又是哪家
其实,每一家幼稚园能够办学多年自由其道理,必有其优秀的一面。看年近几年幼稚园的排名,LLC都在前茅,不无道理。一定有过人之处。
课程浅,是寓教于乐。在香港这个国际社会,多语言多文化,哪些之中英文的忽略中文的家庭,并非全面。

係呀係呀!真係,有錢的,有無學卷都無所謂。好似我呢D平民,每月要俾幾千蚊讀非學卷幼稚園之後,仲要俾$參加興趣班,一個月差不多成5千蚊,真係負擔唔到。讀學券,留番D $學下游水、畫畫等興趣或者外補中、英文仲化算!

係呀係呀!真係,有錢的,有無學卷都無所謂。好似我呢D平民,每月要俾幾千蚊讀非學卷幼稚園之後,仲要俾$參加興趣班,一個月差不多成5千蚊,真係負擔唔到。讀學券,留番D $學下游水、畫畫等興趣或者外補中、英文仲化算!

回覆:Cheung33333 的帖子

請問PN 一班有幾多人,有幾多個老師,net?

引用:係呀係呀!真係,有錢的,有無學卷都無所謂

原帖由 BoMuiB 於 15-11-11 發表
係呀係呀!真係,有錢的,有無學卷都無所謂。好似我呢D平民,每月要俾幾千蚊讀非學卷幼稚園之後,仲要俾$參 ...
我都係咁諗,有學券就可以出去再學下其他興趣班,但如果LLC收就唔洗出出面學樂器同藝術,我諗住學下英語唱遊,運動果啲囉!😁

回覆:香港靈糧堂幼稚園突然宣佈參與學券計劃

但有排都未出result, 有排等

‹ 上一主題|下一主題