用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 天后The Learning Hub
go

天后The Learning Hub [複製鏈接]

請問各位有無試過响天后嘅The Learning Hub學過phonics?質素及價錢如何?

4    0    0    0

引用:請問各位有無試過响天后嘅The+Learning+Hub

原帖由 sugar9413 於 15-11-03 發表
請問各位有無試過响天后嘅The Learning Hub學過phonics?質素及價錢如何?
My son is studying here, the rwi course.

回覆:天后The Learning Hub

學到嘢嗎?請問知唔知有無淨phonics學?

引用:學到嘢嗎?請問知唔知有無淨phonics學? +

原帖由 sugar9413 於 15-11-04 發表
學到嘢嗎?請問知唔知有無淨phonics學?
Rwi 已經係phonics la, 呢個course 係公價嘅
仔學左未夠半年,有學到野返呀!

回覆:lovelytoki 的帖子

唔該哂。請問一班多少人?

引用:唔該哂。請問一班多少人? +

原帖由 sugar9413 於 15-11-05 發表
唔該哂。請問一班多少人?
我諗係視乎時間,一對3-4^_^

我女女都o係果度學緊, 學左年半RWI, 不知真正學到多少, 只知小朋友幾喜歡上.
但千萬不要上同大廈的另一間, 我女上了一年, 校長至老師都唔掂!

幾多歲开始上得?

我阿囡都係度讀緊rwi,三嵗開始,我覺得幾好,因為其實3嵗開始有d早,不過老師會加插一d活動令佢有興趣,好有心機教,又小班教學
我又覺得阿女學得幾有進展,而家見到d新生字,都會嘗試估個生字第一個字母拼音,不過呢d成效嘅野就好睇個人

回覆 sirotan515 的帖子

請問大家仲有在learning hub讀緊嗎? 我小朋友剛開始, 老師好有心機, 小朋友又開心, 其實讀RWI對串字真的有幫助嗎?

回覆:Eskridge 的帖子

有呀,仲學緊呀,對串字有幫助,不過要學一段時間掌握到技巧先幫到串字

回覆 sirotan515 的帖子

老師比較固定嗎?

初學一星期上幾多堂?全是外籍老師教嗎?

回覆:sharonbeeb 的帖子

我女上了一年多,都沒有轉過老師。這個center我眼見全是外籍老師

Still learning!!
Same teacher since enrolled!!
Now, my boy is able to catch the sound and write it accordingly....

回覆 yslgirl 的帖子

請問是同大厦的那一間呢?我見佢樓上有好幾間英文中心!

幾錢一個月?
‹ 上一主題|下一主題