用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問呢排有無大型的教育展?
樓主: scso
go

請問呢排有無大型的教育展? [複製鏈接]

回覆 brother4 的帖子

我問過agent, 佢話homestay無得選擇,係隨學校派

回覆:請問呢排有無大型的教育展?

是的,是學校安排 分配,但可有需求/要求,亞大體弱多病,派医護士家,順便要求亞大出聲做吓義工,可惜懶開囗,ㄧ年在打網,聽歌和動漫,俾佢激死

brother4 發表於 15-10-26 20:16
是的,是學校安排 分配,但可有需求/要求,亞大體弱多病,派医護士家,順便要求亞大出聲做吓義工,可惜懶開 ...
叻仔,識嘆

我仔依家term break去咗guardian屋企住,佢都係狂打機上網睇戲懶温書既人,guardian見佢用電腦太耐也會出聲叫我仔停下,我仔好聽話會停,如果係我叫佢停,佢彩我都傻,guardian話我知我仔會主動幫下家務,如果一齊去超市又會幫手攞下野,我叫佢剪下髮頭髮鬼咁長,叫幾次都唔肯剪,guardian今朝帶咗佢剪呀仔都乖乖去剪,所以要出去比人教好過自己教死所以好難揾咁幫到我既guardian

scso 發表於 15-10-26 21:35
我仔依家term break去咗guardian屋企住,佢都係狂打機上網睇戲懶温書既人,guardian見佢用電腦太耐也會出聲 ...
嘩!你仔guardian 真係好好,最緊令到媽咪放心!
EIKO

回覆 英子 的帖子

係呀, 佢間唔中仲叫我仔比D功課佢睇下教下佢, 我真係好放心, 認識咗呢個guardian踏入第二年了, 間中大家也會聯絡, 佢也會分享下佢對仔女生活照片我睇

回覆:亮燈 的帖子

白白浪費一年

‹ 上一主題|下一主題