用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 深造進修 有無人上過parents cxxb 0既課程呢?
go

有無人上過parents cxxb 0既課程呢? [複製鏈接]

在FB 見朋友like 咗,click 入去見有好多講座,課程...全部要收費的, 有無人參加過?
   1    0    0    0

因為我15.16 唔知果個phonics for parents 自己學完返去教啲細路有無用。

引用:因為我15.16+唔知果個phonics+for+parents+

原帖由 March 於 15-10-13 發表
因為我15.16 唔知果個phonics for parents 自己學完返去教啲細路有無用。
我上過,自己真心想學phonics第時用黎教小朋友。上過堂,學到野,知道phonics是什麼的一回事,老師亦都分享左一D係日上生活中學習英語嘅心得。但係自己學野同小朋友學野一樣,都係要不斷溫習先會記得每個發音(唔好expect上完個幾堂一定識點用,但可以作為一個好開始,比自己繼續研究phonics點用)。除左jolly phonics,而家想學埋letterland個套睇下邊套啱小朋友多D。
Parent Cxxxx除左上堂,最吸引我反而係佢嘅書展。書唔多但每次去(平均一個月一次)都有新書埋。

‹ 上一主題|下一主題