用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組半私人太古城學溜冰
go

自組半私人太古城學溜冰 [複製鏈接]

小囡3歲,想找個同樣初學小朋友一齊學,最好逢星期五晚上約6pm後

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

閣下如須組班,請提供價錢,以供會員參考。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆:自組半私人太古城學溜冰

around $950/40 mins

回覆:yuikiu 的帖子

我想組小班,不是半私人班。女今年4歲

引用:我想組小班,不是半私人班。女今年4歲 +

原帖由 carebaby 於 15-10-19 發表
我想組小班,不是半私人班。女今年4歲
但你個囡之前學過未?

之前大女都係大班開始學,由3.5學到7歲,其實我覺得ok

半私人班係唔係二至三人一班?$950是幾多堂?

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請

原帖由 miriam 於 15-11-04 發表
為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,如情況未有改善,會將主題關上。

版主
請問何謂可讀性?

‹ 上一主題|下一主題