用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Deleted
go

Deleted

Deleted

回覆:babyboxoftoys 的帖子

小心比人話你歧視.....歧視人地職業

回覆 Lucifer3960 的帖子

唉,我係男人,我只諗到如果我個女係佢教,我會唔開心

Lucifer3960  明白您的擔心, 咁唔好入呢間, 大把其他學校D老師唔會搞學生及家長.  發表於 15-10-5 12:02

babyboxoftoys 發表於 15-10-5 11:23
老老實實,我都係睇到On.cc 同蘋果先知,但已經即時唔想考,唔係話煽動大家個d野,我地家住MOS, 之前參觀過 ...
仲以為你話呢個女仔係老師, 影呢D相

回覆:王錦輝的老師原來係咁樣.....

算正常,好過老師的女朋友不是女性,自己接受唔到。。。

做老師唔可以同人拍拖???
如果接受唔到請轉校,
樓主似數臭人多d,
人必先自侮而人侮之

回覆 mch411 的帖子

唔係,只係自己心儀呢間,我女K1已經去過學校聽講座
近來睇報紙見到,然後先開始扒文,好老實,心聲講晒比你聽,只係覺得嘔心
個女人係家長黎,即係Eric老師同已婚家長發展關係喎??你接受到嗎????

babyboxoftoys 發表於 15-10-5 11:48

唔係,只係自己心儀呢間,我女K1已經去過學校聽講座
個女人係家長? 又係3級片的?

回覆 chocolatebean 的帖子

Bingo

甘你咪唔好報啦,
想代人出頭索性同學校投訴整死佢,
有婚外情唔可以做老師???
唔通怕老師教佢做人大左一家要有小三??

哈哈,咁反應,同你溝通唔到,多謝晒

醒目開學勳章

回覆:王錦輝的老師原來係咁樣.....

上星期我睇報紙話過氣女星指學校pta歧視佢。原來背後仲大有文章。
老師私生活有自由,但攪到番學校就唔多好。

babyboxoftoys 發表於 15-10-5 11:23
老老實實,我都係睇到On.cc 同蘋果先知,但已經即時唔想考,唔係話煽動大家個d野,我地家住MOS, 之前參觀過覺得設施好好,學生都乖,校風純樸,但原來個體育老師Eric Leung 同已婚3級片女星家長行埋,太恐佈啦掛,唉,有錯請指正!!!不喜勿插!!! ...

老老實實,我都係睇到On.cc 同蘋果先知,但已經即時唔想考,唔係話煽動大家個d野,我地家住MOS, 之前參觀過 ...
只係拍過幾套三級片既女星啫, 講到人好似日本既AV女優咁係長期拍三級片個D....

人地都講明, 個位老師係個女星既表哥, 表兄妹一齊打波行街食飯都一定有嘢?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆 hkpapa852 的帖子

已經有家長pm話見到兩個好親密喇,人地話老表你就信呀??一個係老師,一個係家長,咁都得呀???
仲有呀,我矛頭唔係指住個女星,我係話個老師, 仲有呀,邊句話似AV呀,你講咋,我無呀

醒目開學勳章

仲以為個老師去拍3級片

有婚外情我no comment,如果老師係孿童我就驚

打手POST, 一係PTA既人, 一係梁太D FRIEND

哈哈,兩樣都唔係,我只係一個好普通識睇新聞既家長,多謝你

BTW, 我連PTA 同梁太係邊個都唔知

其實好簡單,留意最後事態發展咪知lor, 我都希望事情係美好,大家開心