用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今晚到優才上堂,要準備什麼
樓主: Connie12747
go

今晚到優才上堂,要準備什麼

回覆:今晚到優才上堂,要準備什麼

其實要加強溝通,如果我係校方,家長的意見及感受我treasure喎,宜家見到大家只可有建設性意見,嚇得有負面意見/感受的potential家長(不是路人甲)不敢出聲先ok?點解下下都忍住唔出聲,我看又不是個別聲音,是有人共鳴的呀!我有朋友去完feedback話其實幾悶,無特別新嘢學到。咁呢句係咪都不可出現在此?

引用:Quote:Bstar+發表於+15-9-26+23:09+如果你

原帖由 ajfamily 於 15-09-27 發表
非常同意,本人跟這學校冇關,孩子亦不是這學校的學生。純是看不過眼而來。真的,家長冇心讀就唔好報啦!比 ...
呢d未係家長/人質素既分別囉!!! 身教實在太重要, 某名小校長都話: "乜野父母就有乜野孩子" 大家應該明白點解要先揀父母!!!

回覆:dwkw333_1 的帖子

原來大家連乜叫意見、批評、取笑都未識分

引用:原來大家連乜叫意見、批評、取笑都未識分 +

原帖由 dwkw333_1 於 15-09-27 發表
原來大家連乜叫意見、批評、取笑都未識分
明明係度彈三彈四,取笑緊人地,卻覺得自已比緊意見

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 討論內容已離題, 現將主題關上敬請注意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛