用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 機票幾錢
樓主: AS-Ma-Ma
go

機票幾錢  

回覆 DKmum 的帖子

VA = Virgin airline? 4千幾?飛幾時?可能未包税喎!

引用:回覆+DKmum+的帖子 VA+=+Virgin+airline?+

原帖由 Taimum 於 16-05-06 發表
回覆 DKmum 的帖子

VA = Virgin airline? 4千幾?飛幾時?可能未包税喎!
优惠已过,不提也罷,只嘆走宝!

引用:Quote:原帖由+Taimum+於+16-05-06+發表回覆

原帖由 DKmum 於 16-05-06 發表
优惠已过,不提也罷,只嘆走宝!
邊度可以得知VA有這個offer? 雖然今次錯過了,但總希望我下次可多留意,買到就正

唸住下年2月份去探囡囡, 國泰連稅6400, 如何?

引用:唸住下年2月份去探囡囡,+國泰連稅6400,+如

原帖由 Macau媽媽 於 16-05-11 發表
算抵

引用:唸住下年2月份去探囡囡,+國泰連稅6400,+如

原帖由 Macau媽媽 於 16-05-11 發表
算抵

我仲未訂xmas 番香港倒頭飛。巳哮左幾個月,全部直航要hkd13,000以上。㸃解仲貴過舊年!!!我想想訂Lufthansa 經Frankfurt 番香港hkd8,000。唔知Lufthansa 好唔好, 有冇人坐過呀? Thanks!

回覆 Macau媽媽 的帖子

超抵啦!

回覆 Taiwaibobo 的帖子

我都未買呀!我都有留意,但覺得轉機要8千貴左D,之前阿仔坐過,都ok, 但上次發生其子公司機師問題就有D驚!

咁你諗住幾時買?今年好貴呀. Emirates 都過万!!!唔知買唔買Lufthansa 好定等下先!

引用:我仲未訂xmas+番香港倒頭飛。巳哮左幾個月,

原帖由 Taiwaibobo 於 16-05-12 發表
我仲未訂xmas 番香港倒頭飛。巳哮左幾個月,全部直航要hkd13,000以上。㸃解仲貴過舊年!!!我想想訂Lufthansa  ...
$13000?!我上個月官網訂BA直航xmas倒頭飛唔洗$11k,你試下打去再check。

醒目開學勳章

回覆:機票幾錢

請問CX有限制幾多歲以下一定要UM服務嗎?

我剛買了BA倒頭飛6月返9月尾走$6100包稅,超抵

引用:我剛買了BA倒頭飛6月返9月尾走$6100包稅,

原帖由 wildberries 於 16-05-19 發表
我剛買了BA倒頭飛6月返9月尾走$6100包稅,超抵
抵玩!6月尾、9月尾應該冇咁peak, 你就好啦

回覆 Taiwaibobo 的帖子

我見到漢莎$7千幾, swiss就$8千頭,想再等下!

回覆 Taimum 的帖子

我地想聖誕去日本玩,最後買左 倫敦/香港/日本/香港/倫敦 all by CX GBP1100.好扺。原來咁樣出機票仲平過淨LONDON/HK/LONDON.

我地會係香港機場裡面meet 阿女一齊飛日本玩8日跟住一齊番香港。

Taiwaibobo 發表於 16-5-22 10:00
回覆 Taimum 的帖子

我地想聖誕去日本玩,最後買左 倫敦/香港/日本/香港/倫敦 all by CX GBP1100.好扺。原 ...
buy from agency or internet

回覆 twtwtw 的帖子

Agent