用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 20分聖彼得
go

20分聖彼得 [複製鏈接]

有冇人可以話我知, 20分舊生報聖彼得機會有幾大?
諗到頭痛都唔知博唔博好? 唔計世襲, 要同宗教分一齊抽

0    0    0    0

bobo101^*^ 發表於 15-9-20 21:20
諗到頭痛都唔知博唔博好? 唔計世襲, 要同宗教分一齊抽:nau ...
應該校長都答唔到你.......

引用:Quote:bobo101^*^+發表於+15-9-20+21:20+有

原帖由 cattz288 於 15-09-20 發表
應該校長都答唔到你.......
我聽其他學校簡介會, 校長有透露往年收生情況既數據。但st peter 無簡介會, 都唔知要唔要111....。

引用:Quote:原帖由+cattz288+於+15-09-20+發表應

原帖由 bobo101^*^ 於 15-09-20 發表
我聽其他學校簡介會, 校長有透露往年收生情況既數據。但st peter 無簡介會, 都唔知要唔要111....。:thinkin ...
舊年校長有講過111優先,不過今年有非111叩門成功。

今年叩門係所有小朋友做卷,call最top既番去。所以111有幾大作用你可以自己衡量一下。

引用:有冇人可以話我知,+20分舊生報聖彼得機會有

原帖由 bobo101^*^ 於 15-09-20 發表
諗到頭痛都唔知博唔博好? 唔計世襲, 要同宗教分一齊抽:nau ...
如果你沒有宗教分,即是選擇其他學校都只有15分。用15分來搏其他熱門的學校的機會亦不多。20分雖少機會,但仍然有機會。

‹ 上一主題|下一主題