用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 大天海帆VS青衣主恩
樓主: andrea22
go

大天海帆VS青衣主恩 [複製鏈接]

andrea22 發表於 15-9-20 12:13
其實都有考慮世德,因為吾使坐校車,行過去。吾知前輩點睇呢間學校呢?

...
世德我冇填, 因區內最多人㨂世德同主恩, 二擇其一󰀃, 而主恩多位d, 覺得抽到既機會相對大d

FATSHIT  我覺得多位唔一定機會高,主恩有校友分和宗教分,計分後我相信真正抽既位會少過世德
(我覺得)   發表於 15-9-20 20:06

引用:Quote:andrea22+發表於+15-9-20+12:13+其實

原帖由 cmcchow 於 15-09-20 發表
世德我冇填, 因區內最多人㨂世德同主恩, 二擇其一󰀃, 而主恩多位d, 覺得抽到既機會相對大d
...
理論上系,但都系靠彩數!世德個校長舊年先來,吾知佢帶領下的世德會點樣

andrea22 發表於 15-9-20 23:41
理論上系,但都系靠彩數!世德個校長舊年先來,吾知佢帶領下的世德會點樣

...

有運既話, 甲一都可以抽到, 可惜偏偏不是我

我都係青衣區,諗緊亨澤,還是主恩好?  有無人比意見我

引用:我都係青衣區,諗緊亨澤,還是主恩好?++有

原帖由 f2814baby 於 15-09-23 發表
講下你揀呢兩間嘅原因,要睇你期望什麼?

今年亨澤好熱爆,親子王66網,家長熱捧,去年的世德已被亨澤取代。

亨澤小班教學,關顧好,校風好,校長超級重視英文,不斷優化課程,而且亨澤是葵靑區第一間有數學資優課程的學校。張校長在亨澤3年,亨澤不斷進步。他素來領導有方,使學校力臻完美,現在連其他網的家長也選亨澤,都是慕張校長的名而來,大家對他的往績,尤其英文課程,非常有信心!

‹ 上一主題|下一主題