用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人參加過"香兒" 創作舞班?
go

有冇人參加過"香兒" 創作舞班? [複製鏈接]

有冇人參加過"香兒" 創作舞班?

"香兒" 收左我囡囡創作舞班, 但係時間唔係好方便, 有冇人讀過, 教得好唔好呀?

Re: 有冇人參加過"香兒" 創作舞班?

可以用"失望"2個字來形容. 正係老師都換左幾個.試過有一次係紅 體育館表現過之後仲離譜,佢地要d小朋友由中午開始到達體育館直至表演完畢之後大約晚上十點半才可以由家長接走,佢地個安排左係第一part出

jjwong

乜香兒佢地咁都有ge, 咁其他小朋友唔見左d父母咁耐, 佢地唔驚嗎? 冇喊咩?

我想問上堂時, 父母可否在場睇ga?

vvmakyy,

後來我同d媽咪傾番,佢地話d小朋友都有話好吾開心,因為當日d人好惡,又見吾到自己個導師,其實佢地都驚,不過好彩係同番自己個班同學仔一齊,咁都有d親切感,實在太冇責任了,佢地仲係好細個,都係around4-5歲,都吾明點解可以咁做. 我知道經過個次之後,有d家都吾知俾佢地d小朋友繼續學.

香兒係吾可以俾家長睇住上堂嫁,我個囡係向炮台山個centre到學,佢地係向一間房到學跳舞,係乜野玻璃都冇,所我家長係一d都睇吾到佢地係點教嫁.  所以我個人認為香兒既創作舞真係麻麻,真係吾知佢地其他的舞蹈班係吾係都係咁差,但以我所知,相比芭蕾舞和中國舞,創作舞係最容易考到的一科. 這是我小小經驗,希望可以和你分享啦 !

jjhwong

jjhwong

多謝你的意見, 不過我已經註冊左啦, 到時睇下我囡囡返成點先, 如果真係差的話, 到時最多返兩個月唔讀law, 不過我從未諗過咁有名氣的香兒安排上會咁差, 希望佢地經過上次的事會有改善啦

vvmakyy,

我都希望你囡囡學得開心啦! 如果你囡囡真係有機會表演,你可以就我呢件事反應
‹ 上一主題|下一主題