用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club

Lchan2002,
日後請多多指教 !

Anise,
Pls check PM.

BBChu,

BBChu 寫道:
剛收到學校電話, 班際天才表演, 我囡果組入到決賽, 5/28家長可以去睇.     

BBChu 寫道:
剛收到學校電話, 班際天才表演, 我囡果組入到決賽, 5/28家長可以去睇.     

BBChu,

Stephy 好有表演天份呢
你第日做o左星媽記得幫我同Stephy取簽名

我都有通告有關「天才表演」,逢星期二,及四練習。請問食飯同訓覺點安排?駛唔駛買睡袋??校車駛唔駛通知?有冇人問過先生??

PokPokMami
星媽........吾好玩啦! 衰鬼!  不過, 學校有多d機會俾小朋友表演, 係幾好.

早晨, 東東媽咪
食飯同訓覺, 老師會安排, 吾駛擔心.  至於睡袋學校應該有多既.  校車, 就要通知.  我上次囡囡都試過留校練習, 都係老師安排晒, 而我本身已買左睡袋.

東東媽咪 寫道:
我都有通告有關「天才表演」,逢星期二,及四練習。請問食飯同訓覺點安排?駛唔駛買睡袋??校車駛唔駛通知?有冇人問過先生??

早晨各位. 早晨星媽(BBChu)   

咁多位早晨

早晨呀! bbchu星媽

新幹線  
我覺得miss介紹比我個中醫又幾好呵.
飲左3次收左鼻涕&胃口好左呀.(touch ......拍下張台先!)
miss真係好好人架, 佢話亞仔面色唔好又教我熟嘜熟嘜又話如果我餵唔點又可以帶反去比佢.

sally1,
琴晚收唔到我的留言? 係呀!Miss真係幾好, 佢對每個小朋友都好貼身, 好了解呵.

PokPokMami 寫道:

BBChu,
係呀,恭喜晒!!       
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

sally1 寫道:
miss真係好好人架, 佢話亞仔面色唔好又教我熟嘜熟嘜又話如果我餵唔點又可以帶反去比佢.

sally1,
係咪ms. cheung呀?珀豪都唔係佢果班,佢見珀豪有咳都教我點樣煲川貝比佢飲,我都覺得佢好細心呀,唔係佢果班既都留意到!!

Tomkate 寫道:
[quote]
PokPokMami 寫道:

BBChu,
係呀,恭喜晒!!        [/quote]

BBChu, Yeah!!!!!          

妳地班野!  繼續玩啦! :tongue:

BBChu 寫道:
妳地班野!  繼續玩啦! :tongue:

BBChu
好玩ah, 好玩ah.       

咁多位早晨, 今朝大家都好早喎!

聽見你地話老師好細心, 我都好開心, 應該冇簡錯學校 , 我諗呢D就係小班教學嘅好處, 老師有多D時間照顧小朋友; 想問下大家, K1同K2嘅班主任係未唔同 + ?

好耐無上BK,大家好嗎?
我個新工人仲未到,所以只可以久唔久上o黎一次,好彩無miss到呢個新地方。

東東媽咪,
好似BBChu講,食飯同訓覺, 老師會安排;校車, 就要自己通知。
另外,上次老師叫我囡囡帶一張被仔,tooth-brush,同一隻杯仔放o向學校到。到練習完晒先帶返屋企,不過今次無講,我諗應該都係同上次一樣。
今次我囡囡都有份表演,唔知佢o地又跳乜o野舞呢!

MauMau

BBChu 寫道:
早晨, 東東媽咪
食飯同訓覺, 老師會安排, 吾駛擔心.  至於睡袋學校應該有多既.  校車, 就要通知.  我上次囡囡都試過留校練習, 都係老師安排晒, 而我本身已買左睡袋.

[quote]
東東媽咪 寫道:
[/quote]
囡囡最愛作弄我,叫我"貓貓 哈!哈!哈!"

新幹線, TOMKATE
你地囝囝有無份表演呀 ?
我無收到MISS通知呵....我想應該無份啦...但點解次次都無份呢 ?唔通.....我個囝....!

MauMau
我都好心急, 唔知跳乜舞呢?? 你有冇校車司機電話??

sally1 寫道:
新幹線, TOMKATE
你地囝囝有無份表演呀 ?
我無收到MISS通知呵....我想應該無份啦...但點解次次都無份呢 ?唔通.....我個囝....!

sally1,
我都冇收到通知呀,我諗冇份架喇,所以唔係淨係你囝囝先冇份架!!
聽日劃畫洗唔洗著圍裙架?

tomkate
要呀!圍裙+手”就”仔.
你明天來唔來呀 ?

新幹線
Hoei重係咪話唔肯反晝班呀 ?

MauMau
妳真係好耐無上來啦!  妳請工人都真係請左好耐喎!  我囡囡今次跳mickey mouse舞.
‹ 上一主題|下一主題