用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club

3b 寫道:
[quote]
PokPokMami 寫道:
啲細路真係嘜都話哂比人知嫁,所以我咪要年年話自己23歲law    

死火, 囝囝呢排成日問我幾多歲, 我仲好老實咁話咗比佢聽. [/quote]

等我下次問吓Jacob先

BBChu 寫道:
3b
嘜妳咁失策呀!  我都係話俾囡囡聽我25歲.

[quote]
3b 寫道:
[quote]
PokPokMami 寫道:
啲細路真係嘜都話哂比人知嫁,所以我咪要年年話自己23歲law    

死火, 囝囝呢排成日問我幾多歲, 我仲好老實咁話咗比佢聽. [/quote] [/quote]

無理由同譚詠麟同年wor

各位媽媽

好唔開心, 剛收到電話, 老師話親子同樂日名額已滿.  冇得去啦,    

最衰我個餅尋晚先攞到假, 我今日先交回條, 原來真係會冇得去. 我亞餅安慰我, 話到時自己去迪恩湖join返你地.  激死我啦.  

shanshan,
我真係最遲的一個..... natalie 生日快樂  
        !

多謝妳的朱古力,真係唔好意思佢点都唔要   ,因為佢自己好少食朱古力類的東西,所以自己會選擇唔要。

h2dog1,
聽講 "酒店風雲" 主題曲係 Harrite 教佢,仲成日幫我囝練歌 tim ,不過佢來來去去都係唱個三幾句,好似係 Harrite 先識哂全首歌喎!   

新幹線,
我下次叫佢唱比妳聽吓! 但唔好介意得個三幾句,有 d 仲係錯 tim  

Jonjonma,
唔好唔開心啦! 今次冇位, 咁下次快D報名啦! 應該下學期仲有一次旅行架.

lv,
如果係2,3句, 咁我囝可以同你囝一齊唱啦, 佢都只係識唱2,3句咋.

超超超富貴的 h2dog1,
Harrite 識唱晒成首呀!     咁佢真係好叻喎!

BBChu,
Pls. check pm.  :wink:

早晨

lv 寫道:
h2dog1,
聽講 "酒店風雲" 主題曲係 Harrite 教佢,仲成日幫我囝練歌 tim ,不過佢來來去去都係唱個三幾句,好似係 Harrite 先識哂全首歌喎!   

真係唔係喎, 佢真係唔識架, 佢仲反問我點唱, 究竟點架   

h2dog1,
我地搬左屋去 "SJC Parent Club- oct"啦.   
‹ 上一主題|下一主題