用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟思幼稚園 請問pre-n班interview會問咩呢?
go

請問pre-n班interview會問咩呢? [複製鏈接]

請問pre-n班interview會問小朋友及家長什麼問題呢?謝謝

0    0    0    0

引用:請問pre-n班interview會問小朋友及家長什麼

原帖由 kathylee140 於 15-08-22 發表
請問pre-n班interview會問小朋友及家長什麼問題呢?謝謝
入班房玩玩具,拎住橙問咩黎,餵媽媽食,有圓形正方形圖案,要入返落正確位置,有個洋娃娃公仔,指晒眼耳口鼻⋯問過其中一隻顏色,表格張相係邊個黎?大致咁多問題。

回覆:ming1i823 的帖子

嘩,會唔會太難呢

回覆:請問pre-n班interview會問咩呢?

原來都問好多野啊~

可能我個仔生得細粒,老師一開始就問我佢識唔識講嘢,咁我答唔識(查實識但我知佢唔會答老師),於是老師一條題目都無要佢同口答,只要問佢攞嘢同指嘢,觀察吓玩玩具,點知咁都收咗

引用:嘩,會唔會太難呢 +

原帖由 Kristen0802 於 15-08-24 發表
嘩,會唔會太難呢
其實比起藍田果間已經易好多

細囝,只係推下車入下波波……冇考其他,咪衰硬?

入房、裹面有幾張檯放有玩具小朋友和家長一起玩、等左好來老師先行過來In. 但Twins 唔可以一起in. 老師拿左灰色既大像問大像既眼耳口鼻。我BB唔鐘意推開左、自已拿電話打俾婆婆

請問面試會不會好嚴格啊,你們覺得報讀九龍塘還是沙田那家好呢?因我見到兩個學費不同呢
‹ 上一主題|下一主題