用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 請問優才仲要唔要third in?
go

請問優才仲要唔要third in?

如題🙏

回覆:請問優才仲要唔要third in?

問老師佢答唔到,叫我地問番下面的職員😥

唔知今日會唔會愈早in,.愈大機會有offer 呢?

我今日打去問樓下職員,佢話叫我上網睇,我話網上無提到,佢最後都係叫我留意網上消息😰

引用:我今日打去問樓下職員,佢話叫我上網睇,我

原帖由 JonesDay 於 15-08-15 發表
我今日打去問樓下職員,佢話叫我上網睇,我話網上無提到,佢最後都係叫我留意網上消息😰

...

引用:唔知今日會唔會愈早in,.愈大機會有offer+呢

原帖由 Doray 於 15-08-15 發表
唔知今日會唔會愈早in,.愈大機會有offer 呢?
我直覺是早int,  機會大d.  我是下午, 希望直覺錯啦。

可解有此直覺?

回覆:rognfan 的帖子

我想此諗法,我晏晝in, 只係用左3分鐘超快就完成,我地諗衰左了。

回覆:請問優才仲要唔要third in

Label 顏色有意思嗎?

PONGRENATA 發表於 15-8-16 00:48
我想此諗法,我晏晝in, 只係用左3分鐘超快就完成,我地諗衰左了。
3分鐘?好行貨喎!老師趕住收工……

引用:我想此諗法,我晏晝in,+只係用左3分鐘超快

原帖由 PONGRENATA 於 15-08-16 發表
接待處還說我們是最後一批添:;pppp:

引用:Quote:原帖由+Doray+於+15-08-15+發表唔知

原帖由 rognfan 於 15-08-15 發表
我直覺是早int,  機會大d.  我是下午, 希望直覺錯啦。
Int 概次序係咪跟個申請號架? 不過見到兩種顏色label, 真係唔知有無意思呢

引用:Quote:原帖由+PONGRENATA+於+15-08-16+發表

原帖由 erniewellie 於 15-08-16 發表
接待處還說我們是最後一批添:;pppp:
我地in3:30pm,全程都見左15mins

回覆:ok3 的帖子

又吾係好行貨,都有约9條問題。問我地拎番label, 就開始面試,問得快,我地又答得快。課室內已有另一批家長在內見更,我地都仲快過他们完成走人。

佢地似乎有Record 家長有冇去簡介會,而老師有啲似交行貨咁問哂啲問題,見家最答得正路就Mark, 感覺其實啲小朋友已经在1st In 有個Ranking, 只係想望吓啲家長會唔會太騎呢,唔似係從家長口中再瞭解小朋友。

引用:Quote:原帖由+rognfan+於+15-08-15+發表我

原帖由 積奇百事 於 15-08-16 發表
Int 概次序係咪跟個申請號架? 不過見到兩種顏色label, 真係唔知有無意思呢

...
2-color-label seems  for 2 floor interview classrooms. They asked green label parents to go to 1st floor.

引用:Quote:原帖由+積奇百事+於+15-08-16+發表In

原帖由 fishchow 於 15-08-16 發表
2-color-label seems  for 2 floor interview classrooms. They asked green label parents to go to 1st f ...
同我見到概野一樣,即係一早已經分左兩組唔同小朋友

引用:Quote:原帖由+fishchow+於+15-08-16+發表2-

原帖由 積奇百事 於 15-08-16 發表
同我見到概野一樣,即係一早已經分左兩組唔同小朋友
I guess no special indication, only for rooms location

咁舊年幾時3rd interview 和出conditional offer?

回覆:enidchiu 的帖子

Info from other thread

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊