用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 津校計分方法
go

津校計分方法 [複製鏈接]

版主可否講講幾個基本情況的計分方法, 置頂, 唔好隔日見有人出post 問.謝謝
   1    0    0    0

回覆:小小山 的帖子

置咗頂都會有人問啦!

醒目開學勳章 王國長老

引用:置咗頂都會有人問啦! +

原帖由 karen55407 於 15-08-01 發表
置咗頂都會有人問啦!
都係,因暫時手機app睇唔到置頂po。既然打定晒,而家send條link就可以,好方便

其實上教育局個網已一目了然,d家長懶到呢!
身教pls

回覆:津校計分方法

Research skill 唔係個個父母都懂,不同80、90後學校必收,大家體諒點,不一定是懶。

fishchow 發表於 15-8-1 23:53
Research skill 唔係個個父母都懂,不同80、90後學校必收,大家體諒點,不一定是懶。

...
上教育局睇繁體字看圖索驥click兩click都算skill呀?

咁我覺得註冊EK再寫問題出帖skillful d囉,所以其實佢地係比一般人勤力d嘅先啱!

fishchow 發表於 15-8-1 23:53

做Research真係唔係個個父母都識。。。但講到上網search野,
依家就真係連上面d大媽都識!咁各位想捕在個茫前面「守茫待答」的家長,你
地到底有無半分汗顏?

PS:其實在EK想開個帖問野都唔易架!又要註冊、又要電郵登記、手機驗證
。。。點都難過「姑佢一姑」卦!

Tintin926  咪就係囉!  發表於 15-8-2 00:40
誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

計分post 例如:
http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D2

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D4
‹ 上一主題|下一主題