用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有關自行選黃笏南
樓主: kcityma
go

有關自行選黃笏南 [複製鏈接]

回覆:manfu 的帖子

我地今年真係有second in, 係學校打黎叫我地26/3放學去second in的,係家長同學生一齊second in的,我同仔仔入埋校長室interview, 我只是分享,有人打過去問點解佢無收到通知second in, 學校亦有回答只有部分同學有second in,大家只是分享,你不相信可以問學校。以往無second in唔代表今年唔可以有,我亦不明白你們不是當時人,為什麼人地說有second in時你們會不相信?

我仔仔都係自行無任何特異功能下入,我唸他是靠成績和面試表現入, 我認為你女女呢個成績可以一試.😉
媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~

醒目開學勳章

BoboB 發表於 15-7-27 15:06
我地今年真係有second in, 係學校打黎叫我地26/3放學去second in的,係家長同學生一齊second in的,我同仔 ...
咁得意有Second in, 識3位朋友仔今年入左黃笏南, 全部是自行入冇second in

我都識人自行入沒有 second interview.  況且聽聞今年學校已表明沒有 second interview。往年是有的,今年卻沒有!

peggy  冇記錯封通知信上面註明沒有second in  發表於 15-7-29 14:23

birdmom 發表於 15-7-29 13:54
我都識人自行入沒有 second interview.  況且聽聞今年學校已表明沒有 second interview。往年是有的,今年 ...
往年都應該係冇嘅,我當初都唔知今年有,不過或者可能有小部份同學有呢

路過, 今年我識9個人考WFN, 的確其中一個有SECOND IN, 最後自行入左, 以我所知, 今年有極小數有SECOND IN

引用:Quote:BoboB+發表於+15-7-27+15:06+我地今

原帖由 peggy 於 15-07-29 發表
咁得意有Second in, 識3位朋友仔今年入左黃笏南, 全部是自行入冇second in
我地間學校都入左5個,得我仔同另一個同班女同學有second in咋,我當時聽到學校打電話黎話second in都打個突,因為我以我所知係無second in, 但學校係安排平日放學見我地,當時見完之後校長同我講,都係要7月7日先知結果既,但見完之後,我個心都定左一半,覺得機會都好大,最後就當然入左啦。

penpen  歡迎加入WFN  發表於 15-7-29 19:48
peggy  CONGRATS  發表於 15-7-29 19:18

媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~
‹ 上一主題|下一主題