用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 請版主賜教
go

請版主賜教 [複製鏈接]

話我違規推文手機版唔可以同一次貼多張相,只可以逐張咁貼,貼多咗又落入違規!我有十件二手嘢放,要出十個貼嗎?再者,為何無得好似BK二手版咁,可以選擇徵求售賣及免費送呢?EK版主可否教下我?

0    0    0    0

超級版主

701003 發表於 15-7-10 12:57
話我違規推文手機版唔可以同一次貼多張相,只可以逐張咁貼,貼多咗又落入違規!我有十件二手嘢放 ...

你好 , EK APP 是較為落後 , BK現在研發新APP , 順利的話 , 應該兩三個月 , 可以推出 , 之後會移植到EK , 到時會有分類及批量上傳相片功能

超級版主

701003 發表於 15-7-10 12:57
話我違規推文手機版唔可以同一次貼多張相,只可以逐張咁貼,貼多咗又落入違規!我有十件二手嘢放 ...
至於有關張貼多張圖片問題 , 解決方法
1.使用網上相冊 , 然後貼在版面 , 公開瀏覽
2.使用圖片APP , 將多張相片合併為一
3.在不違反二手版規下 , 分開幾個主題張貼 , 例子:每天可以張貼3篇新主題+更新3篇主題
即可以每日張貼6張相片 , 餘下要在第二天張貼

見到你被警告 , 我會問問miriam版主

引用:Quote:701003+發表於+15-7-10+12:57+話我違

原帖由 bktcc 於 15-07-10 發表
至於有關張貼多張圖片問題 , 解決方法
1.使用網上相冊 , 然後貼在版面 , 公開瀏覽
2.使用圖片APP , 將多張 ...
多謝回覆!希望E K系統早日完善!二手區多數係教材、書本,可幫到好多家長尋寶的既然已違規了,就不用再問版主了,待我練好網上功夫再送書吧!

超級版主

701003 發表於 15-7-10 16:05
多謝回覆!希望E K系統早日完善!二手區多數係教材、書本,可幫到好多家長尋寶的既然已違規了,就 ...
氣量之大 , 令人佩服
‹ 上一主題|下一主題