用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 樹精復仇區
樓主: miriam
go

樹精復仇區 [複製鏈接]

引用:Quote:YmOra+發表於+15-7-14+09:25+唔好怪

原帖由 goodmama2003 於 15-07-14 發表
我都想知。
因大家為準備叩門,已大量準備文件copy, 現不用叩,文件全变廢料,樹精米來尋仇啦:

醒目開學勳章 王國長老

YmOra 發表於 15-7-14 09:25
唔好怪我蠢,咩叫"樹精復仇"?
我浪費左好多樹精既子孫 (紙) 黎做 portfolio 為叩門之用.....................

要叩門時 portfolio 當然有用, 唔使叩時咪浪費晒, 所以驚樹精黎搵我尋仇, 話我浪費佢咁多子孫...................

YmOra  明白晒.thx.thx.  發表於 15-7-14 13:01
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

goodmama2003 發表於 15-7-14 12:41
我都浪費咗好多。

畀樹精尋仇證明仔女入到心儀中學, 我情願畀佢尋仇好過用得著.

所以整個 "爛 gag" 主題出黎輕鬆下.

goodmama2003  …/  發表於 15-7-14 13:30
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題