用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 求助--關於N班到底要報幾多間
樓主: woodyniu
go

求助--關於N班到底要報幾多間 [複製鏈接]

回覆 Samuelqq 的帖子

ysys~~~~保險起見,聽日8月份,繼續努力~~~

hibb71 發表於 15-7-31 01:17
我小朋友第10個月已經開始返 playgroup 喇。覺得都有幫助,大小肌訓練、認知發展,都明顯進步,最重要係社 ...
恩,睇來我都要亡羊補牢,搵返間啦,可唔可以都話我知你小朋友系邊度上?

回覆:求助--關於N班到底要報幾多間

都返咗好多間。有 bambini、little pods、art rhapsody、york、musicrings、bambino...

我12月超細B,只報了5間,暫時有兩間安排到interview,其他果d等消息。是但啦,N班啫,入唔到下年直接讀K1, No big deal!

回覆:woodyniu 的帖子

妳撿好學校沒啊?我宜家糾結緊要唔要報N班。9月尾細b.好似讀N班小左D啊。

我果個係今年 9 月 BB, 都想知幾時開始要報 N 班, 好擔心遲左無得報... :(

受到警告

引用:我果個係今年+9+月+BB,+都想知幾時開始要報

原帖由 wcyirwin 於 15-12-03 發表
我果個係今年 9 月 BB, 都想知幾時開始要報 N 班, 好擔心遲左無得報... :(
2015年9月b,約2016年8月開始報,留意下心儀學校幾時收生

‹ 上一主題|下一主題