用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: benaye
go

叩門

引用:i+think+wl+not+like+this+fast+,++hv+been

原帖由 benaye 於 15-06-29 發表
i think wl not like this fast ,  hv been told by teacher that the reasult wl be latest on 7 / july . ...
但個日我自己係呢度見人話收到我都有打電話去問!佢話七月七前先會有電話!

anibv3v 發表於 15-6-29 14:03
但個日我自己係呢度見人話收到我都有打電話去問!佢話七月七前先會有電話!

...
原來是7/7才有電話通知。真的對不起!可能是我的朋友誤會了!

引用:請問有無人已经收到取錄+?

原帖由 benaye 於 15-06-18 發表
請問有無人已经收到取錄 ?
今日收到學校電話取錄了我兩個仔仔,明天便要註冊,但同屋企人討論完,最後決定放兩個位了,希望大家有好消息

引用:Quote:原帖由+benaye+於+15-06-18+發表請問

原帖由 celialauck 於 15-07-03 發表
今日收到學校電話取錄了我兩個仔仔,明天便要註冊,但同屋企人討論完,最後決定放兩個位了,希望大家有好消 ...
你有更好Offer

今日收到學校電話取錄了我兩個仔仔,明天便要註冊,但同屋企人討論完,最後決定放兩個位了,希望大家有好消息

你講的是仁紀嗎? 不是7月7日才正式call 人嗎?

回覆:Estheroek 的帖子

係呀,仁紀!當日學校話7月7號前,昨天已call 了,並要我今日去註冊

回覆:anibv3v 的帖子

係呀,之前叩左另一間入左,其實都好吾捨得

已收電話,但reject。好失望!
我地in得好好,兩個老師都好鍾意我地。臨走仲講學校好着重運動,好似講比我聽咁。我無諗過連waiting都無。

我仔同學昨天都收到REJECT...但我仲未收電話...係唔係收定唔收都會通知?

回覆:叩門

我都未有電話,請問大家係咪只in一次定係有2nd in架?

反而我想問 係咪就算落選都有電話丫?

到現在都冇電話嘅......😓

今日收到電話 waiting list,又要等

最緊要有熟人紹介

引用:係呀,仁紀!當日學校話7月7號前,昨天已ca

原帖由 celialauck 於 15-07-03 發表
係呀,仁紀!當日學校話7月7號前,昨天已call 了,並要我今日去註冊
係咪111/ 110 先比申請叩門?

回覆:yuensammi 的帖子

不是的,我當日000