用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 實際叩門情況UPDATE
樓主: Charlotte_mom
go

實際叩門情況UPDATE   [複製鏈接]

Jas-MaMa 發表於 15-6-13 18:06
我囡020有得in聖保祿天主教小學,不過唔知成唔成功!
識人去年000叩門成功,加油!

回覆:下一個大目標: 想收集叩門資料

Net 12
聖雅各 0-0-0   9/6已面試 不過無2nd in

Net 11
英二 0-0-8   12/6 已面試 等result
聖彼得 0-0-2   13/6 已面試 等result
呂明才 0-0-7   13/6 面試 但撞時間 無去in
基恩 0-0-3   15/6 面試
中尼 0-0-4   22/6 面試

以下叩左 等通知面試時間
薄尼 0-0-5
英一 0-0-8
般官 1-0-16

其實有得見唔代表會收,000收既,相信一係有特異功能,一係有人事關係,凡事不能只看表面。

引用:回覆+sissysze+的帖子 Thx!有乜條件?成績

原帖由 麥子仲肥 於 15-06-13 發表
回覆 sissysze 的帖子

Thx!
佢名幼第一名

回覆:Charlotte_mom 的帖子

我今日000,group 10

話111有分加,結果真係難估計

引用:Net+12 聖雅各+0-0-0+++9/6已面試+不過無2n

原帖由 janettsui 於 15-06-13 發表
Net 12
聖雅各 0-0-0   9/6已面試 不過無2nd in
你都好努力,辛苦了!加油!

>>>般官 1-0-16 >>>      你自行同乙16揀般官,甲一乙一揀乜?

醒目開學勳章 王國長老

引用:其實有得見唔代表會收,000收既,相信一係

原帖由 miutang 於 15-06-13 發表
其實有得見唔代表會收,000收既,相信一係有特異功能,一係有人事關係,凡事不能只看表面。

...
當然,收唔收好多因素,無人知(無料到111都救唔到啦講真)。我最想知係有幾多間真係只考慮111

引用:我今日000,group+10 +

原帖由 marcus_bb 於 15-06-13 發表
我今日000,group 10
軒上我都是OOO……group 10 同一组

回覆:tabomini 的帖子

000中仍是住香港島嗎?我000住九龍無得in

醒目開學勳章 王國長老

引用:000中仍是住香港島嗎?我000住九龍無得in+ +

原帖由 lamyoyo 於 15-06-14 發表
軒上嗎?000有香港有九龍有得見

回覆:2boba 的帖子

甲一乙一 SSG

62網石鐘山係111優先, 6月6日下午可即In

31網循道, 34網CSK, 41網DPS係揀人見, 000都有都有得見
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

醒目開學勳章 王國長老

有不便透露身份會員PM我:
我去年叩華仁成功了,我是1-0-0的。

引用:62網石鐘山係111優先,+6月6日下午可即In31

原帖由 hkpapa852 於 15-06-15 發表
62網石鐘山係111優先, 6月6日下午可即In

31網循道, 34網CSK, 41網DPS係揀人見, 000都有都有得見 ...
請問DPS係邊間?

回覆:Charlotte_mom 的帖子

Good!

引用:000中仍是住香港島嗎?我000住九龍無得in+ +

原帖由 lamyoyo 於 15-06-14 發表
我OOO是住香港

醒目開學勳章 王國長老

TEST

回覆 lovenicolebaby 的帖子

拔萃小學

德兆000 有得in