用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 畢業試派晒主科卷
樓主: miriam
go

畢業試派晒主科卷 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

peggy 發表於 15-6-23 18:55
估唔到,你認到佢
出席學生都著校服嘛
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章

miriam 發表於 15-6-23 18:56
出席學生都著校服嘛
係喎!

醒目開學勳章

回覆 miriam 的帖子

有上屈臣氏FB睇返d頒獎禮前後影既相嗎?

醒目開學勳章 王國長老

peggy 發表於 15-6-23 19:02
回覆 miriam 的帖子

有上屈臣氏FB睇返d頒獎禮前後影既相嗎?
有丫, 我囡由教育局局長頒證書
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章

miriam 發表於 15-6-23 19:03
有丫, 我囡由教育局局長頒證書
有報屈臣氏的遊學團嗎?
阿女落選左, 佢好開心話唔使返大陸

醒目開學勳章 王國長老

peggy 發表於 15-6-23 19:07
有報屈臣氏的遊學團嗎?
阿女落選左, 佢好開心話唔使返大陸
我囡唔肯報, 8 月有比賽要加操, 由 7 月開始操到開學前丫.

醒目開學勳章

miriam 發表於 15-6-23 19:11
我囡唔肯報, 8 月有比賽要加操, 由 7 月開始操到開學前丫.
好勤力

阿女現在掛住做暑假功課, 8 月中要交及返2星期中學識應班。叫佢加操都唔肯

醒目開學勳章 王國長老

peggy 發表於 15-6-23 19:19
好勤力

阿女現在掛住做暑假功課, 8 月中要交及返2星期中學識應班。叫佢加操都唔肯 ...
佢要 keep 磅打比賽, 由下星期開始要日日跳繩 (聽住先), 所以唔懶得.

引用:我仔今次hea+温又唔補習,居然數學同常識滿

原帖由 joetsang 於 15-06-23 發表
我仔今次hea 温又唔補習,居然數學同常識滿分, 中文同英文keep 到9字, 绝對好過三次呈分, 初時以為卷淺, 但 ...
我都想,佢只係第一次呈分數學失手跌到86分,已經令排名大跌,追到第三次都追唔番教署排名

miriam 發表於 15-6-12 10:04
谷左三次考試, 畢業試前開三人會議, 決定由我囡自己溫書, 亦都講到明畢業試對叩門有影響, 等佢自己去諗.

...
畢業試 你地學校會再有成績表???

我囝間學校冇,
得張成績單(得1張紙)

佢今次畢業試 有1科B左,
比呈分試退步,
請問叩門
如果我唔比畢業試成績,
你覺得可以嗎??

醒目開學勳章 王國長老

232 發表於 15-6-27 22:24
畢業試 你地學校會再有成績表???

我囝間學校冇,
我囡學校畢業試有成績表.

真係要叩門需要交 P.5 & P.6 兩學年所有成績表, 你唔交時學校咪直接 out 出黎唔使睇囉.

引用:Quote:232+發表於+15-6-27+22:24+畢業試+你

原帖由 miriam 於 15-06-28 發表
我囡學校畢業試有成績表.

真係要叩門需要交 P.5 & P.6 兩學年所有成績表, 你唔交時學校咪直接 out 出黎唔 ...
我囝間学校6年级2次考試有成績表(佢全A的)

但畢業试(只考中英數)得張好簡單的纸(數得B)

所以想知,
净拎張靚仔d果張
你估得嗎?

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+15-06-28+發表我囡

原帖由 232 於 15-06-28 發表
我囝間学校6年级2次考試有成績表(佢全A的)
你都畀唔到全學年成績中學睇,如同之前所講唔齊料咪 out 出黎唔睇囉。

叩門係短時間揀合適學生面試,仲會慢慢叫你補資料?

miriam 發表於 15-6-28 16:14
你都畀唔到全學年成績中學睇,如同之前所講唔齊料咪 out 出黎唔睇囉。

叩門係短時間揀合適學生面試,仲會 ...
THX!

醒目開學勳章 王國長老

232 發表於 15-6-28 22:32
THX!
放心有我囡陪你小朋友, 三次呈分試同畢業試係都要主科度攬住個 "B", 真係要叩門都係照畀出去架.

miriam 發表於 15-6-29 00:18
放心有我囡陪你小朋友, 三次呈分試同畢業試係都要主科度攬住個 "B", 真係要叩門都係照畀出去架.
...

我囝三次呈分試 佢都係全A

畢業試太HEA,
數學得個B,
有D學校已冇資格叩門

回覆:232 的帖子

今日叫呀女問老師, 幾時派6年級下學期成績表, 老師話7月8日, 無成績表, 咁點去叩門呢?
而且, 7月8日都忙於叩門, 可能無時間返學校攞成績表, 點解咁安排架?

醒目開學勳章

引用:今日叫呀女問老師,+幾時派6年級下學期成績

原帖由 HOT123 於 15-06-30 發表
今日叫呀女問老師, 幾時派6年級下學期成績表, 老師話7月8日, 無成績表, 咁點去叩門呢?
而且, 7月8日 ...
我地6號派,超忟水。

醒目開學勳章 王國長老

232 發表於 15-6-29 13:08
我囝三次呈分試 佢都係全A
要 4A 先派表既學校就真係無得叩.........

‹ 上一主題|下一主題