用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 net12 st.joe 叩門 收到call請通知報導
樓主: oilisze
go

net12 st.joe 叩門 收到call請通知報導 [複製鏈接]

契仔0-0-0 收call , 請問知唔知in 中文定英文?

校長好好人, 比啲心機見, tips 係佢好著重禮貌。

回覆:net12 st.joe 叩門 收到call請通知報導

朋友000有call,另外兩個有backup無抽獎只是自行有選,ie100,無call。

回覆:net12 st.joe 叩門 收到call請通知報導

請問收到call的是否有音樂、學術或體育方面有突出表現及証書?可否分享一下!

請問有 call 的是讀邊間 KG ? 唔知校長係咪 favour 邊間 KG 呢?

契仔000收call, 讀名幼(英語為主)但沒有什麼証書獎狀, 我覺得校長選人來見, 唔見得淨係靠關係。   

HM168  是否住港島區?  發表於 15-6-19 11:27

引用:請問有+call+的是讀邊間+KG+?+唔知校長係咪

原帖由 babybbmm 於 15-06-19 發表
請問有 call 的是讀邊間 KG ? 唔知校長係咪 favour 邊間 KG 呢?
我非old boy, 000,非天主教,非名幼,普通英普幼稚園,冇cert, 不過有啲學術獎仔。

HM168  是否住港島區?  發表於 15-6-19 11:46

有 call 的小朋友  ,幼稚園是否以英語為主?

引用:Quote:原帖由+babybbmm+於+15-06-19+發表請

原帖由 feray 於 15-06-19 發表
我非old boy, 000,非天主教,非名幼,普通英普幼稚園,冇cert, 不過有啲學術獎仔。

...
Thanks for your reply. 其實囝囝已有DSS offer, 叩門只是為咗細佬 try try!
Good luck !!!!

回覆:feray 的帖子

HM168,  我住新界的。但如果有幸入到,我一定會搬。

引用:朋友000有call,另外兩個有backup無抽獎只

原帖由 stepyau 於 15-06-19 發表
朋友000有call,另外兩個有backup無抽獎只是自行有選,ie100,無call。
我0-1-1都無

回覆:Anson133 的帖子

下午有無人收到call

引用:下午有無人收到call +

原帖由 Anson133 於 15-06-19 發表
下午有無人收到call
本來平靜的心,又泛起漣漪,等等等

會係group interview 定齋見校長呢?齋見校長點玩到兩個鐘呀?

引用:會係group+interview+定齋見校長呢?齋見校

原帖由 memorchan 於 15-06-19 發表
會係group interview 定齋見校長呢?齋見校長點玩到兩個鐘呀?
我都好想知,但職員真係話見校長,我估2個鐘包括其中一part 見校長,其餘老師考學術?

見老師校長時切記要坐定定,有禮貌,不要口多多。

KikiDaddy  A very good advice!  發表於 15-6-20 10:40

引用:收call+的是否111,110,100+or+000?

原帖由 HM168 於 15-06-18 發表
收call 的是否111,110,100 or 000?
wow 我啲011都沒有收到call 哦

醒目開學勳章 王國長老

stepyau 發表於 15-6-19 10:30
沒有呢d獎狀、cert,又不是old boy 111,而又收到call的,佢地實話唔知點解。。。你話呢?反正我信了,信這 ...
我親人000, 叩軒上有得面試, 全日制非牟利幼兒中心, 非舊生, 好明顯無教友分, 又唔識人, 我地都估唔到, 係有portfolio, 有d豬肉朗誦獎 (果間朗誦中心呃錢呃到爆, 我開post鬧過架)
我地真係唔知點解wor.......

回覆:Charlotte_mom 的帖子

其實識人都未必會講,所以唔洗深究。

‹ 上一主題|下一主題