用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救世軍荃灣幼兒園 有無2015年9月n2班家長呀?
go

有無2015年9月n2班家長呀? [複製鏈接]

有無2015年9月n2班家長呀?一齊傾下計,交流下吖。
   0    0    0    0

回覆:mrstse0101 的帖子

有!新收插班生報到!係咪7/25家長會?

另外想問下,小朋友返學係黑皮鞋/白波鞋,定咩運動鞋都可以?

我之前都冇留意添!

回覆 sexymami 的帖子

25/7 係新生家長日呀, 但吾可以帶小朋友去出席的。
老師話著咩鞋番學都可以,只係需要番到入學校換番去白波鞋就可以了。

引用:回覆+sexymami+的帖子 25/7+係新生家長日

原帖由 mrstse0101 於 15-07-03 發表

25/7 係新生家長日呀, 但吾可以帶小朋友去出席的。
謝謝!

個日老師話要寫個名係對鞋度...係咪真係要呢...外面好多個D鞋貼都係貼係鞋裏面喎!
你整左未呀?

我未整,我估我應該都唔會寫。好肉酸!

想問一下是否要8/1交相片?我沒有時間帶小朋友去映,下星期才交可以嗎?

回覆:sexymami 的帖子

今日老公問過...佢地前日先收到教育局新既學費資料,所以話延後左4/8前去交學費差額。要吾要交相我又吾知喎,但我上星期已經去影左仲攞埋相添。

回覆:sexymami 的帖子

仲有呀....提提你
學校話要預備個張紙既顏色筆個數量錯架..激死人。要扛去問佢先至話打錯

醒目開學勳章

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題