用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問有沒有12網五寶的分析?
樓主: piyohk
go

請問有沒有12網五寶的分析? [複製鏈接]

piyohk 發表於 15-6-3 15:32
大坑李阱/張凝文/李賜豪...我都揾唔到呀~~~

引用:Quote:meowymeowy+發表於+15-6-3+01:18+望

原帖由 johnnywalker 於 15-06-03 發表
每校幾多人先係重點。另外,首3志願百分比亦係意義不大,校方保守要家長保守揀中學,就自然可以谷高頭3百 ...
好奇:其實家長係咪一定要跟學校教咁揀中學?

mcl203 發表於 15-6-3 18:07
大坑李阱/張凝文/李賜豪...我都揾唔到呀~~~
其實搵得到資料又可統計到既, 我都放咗係呢度:
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2845555
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:Quote:原帖由+johnnywalker+於+15-06-03+發

johnnywalker 發表於 15-6-3 18:49
寶校黎講都算唔錯喎
比起11網間寶校之一既總堂學校, 差好遠囉!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。
‹ 上一主題|下一主題