用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 喇沙小學 叩門申請?
樓主: ivypooh
go

叩門申請? [複製鏈接]

引用:Quote:Soundervolt+發表於+15-6-14+19:35+

原帖由 Sky2002 於 15-06-14 發表
以上我話(可能)啫!跟住就會問、考乜呀?几時有確定呀?你仔有乜特長呀?有無宗教分呀、人事呀?
、我上 ...
其實只係一個通知消息啫,可以令其他正苦等學校叩門通知嘅家長有個解脫。我相信學校係唔會介意將面試時間消息公開,而且如果有家長跟學校全無背景關係而被通知面試,更加可以證明收叩門學生並非黑箱作業。至於有關面試內容唔公開,我相信大家亦會理解,而其他有關個人問題亦可喺EK選擇回覆或不回覆,完全冇問題。

醒目開學勳章 貢獻勳章

咁的確,舊年出聲話有得in嗰位,跟住都潛咗水
再早一年嘅,又無大大聲話自己叩門入 (其中一個之前响EK都算幾active架!)

恐龍家

回覆 lkf_leung 的帖子

same case with u ,  睇到樂善堂真系暈左,  你最終有無去註冊 ? 還是叩門成功 ?

有冇人已收到call?

any call for P1 interview???

引用:回覆+lkf_leung+的帖子 same+case+with+u+

原帖由 benaye 於 15-06-18 發表
回覆 lkf_leung 的帖子

same case with u ,  睇到樂善堂真系暈左,  你最終有無去註冊 ? 還是叩門成功 ?
我冇去註册,因我仔好彩有APS offer. 但作為天主教嘅我也想自己個仔在天主教學校成長嘛.

lambeanmama  APS也是一所好學校。阿仔俾D心機,再考插班啦!加油!  發表於 15-7-6 09:22

回覆:叩門申請?

up

‹ 上一主題|下一主題