用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 2015年大抽獎失敗揮手區
樓主: eaubobo
go

2015年大抽獎失敗揮手區 [複製鏈接]

kirstyau 發表於 15-6-9 10:25
衰整=衰極
應該無可能, 95網派咗去沙田? 95網D學校大把位, 佢派咗沙田邊間?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:Quote:kirstyau+發表於+15-6-9+10:25+衰整=

原帖由 hkpapa852 於 15-06-09 發表
應該無可能, 95網派咗去沙田? 95網D學校大把位, 佢派咗沙田邊間?
天主教聖華,我100%保證佢係填95校網

回覆:kirstyau 的帖子

景林黃藻森好?定陳國威好?

kirstyau 發表於 15-6-9 10:27
係咪有得去教局推翻
有統一派位表副本, 証明佢係用95網抽, 而當中甲一至三, 乙一至三十都無揀過, 咁去教育局就有機會

但佢有冇係統一派位交表後走去教育區話申請轉去沙田網先?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:Quote:kirstyau+發表於+15-6-9+10:27+係咪

原帖由 hkpapa852 於 15-06-09 發表
有統一派位表副本, 証明佢係用95網抽, 而當中甲一至三, 乙一至三十都無揀過, 咁去教育局就有機會

但佢有冇 ...
冇轉過,我想問將軍澳有冇比位雙非?

kirstyau 發表於 15-6-9 10:37
冇轉過,我想問將軍澳有冇比位雙非?
無.

TKO小學係位多過學生, 不少可以開3-4班既小學現在只能開1-2班, 所以無可能唔夠位囉

我朋友個係TKO只填5間, 都只係派咗去一間無揀過既TKO區內小學, 所以會派咗去聖華, 我覺得一定有D你唔知既嘢發生過

回覆:hkpapa852 的帖子

唔。。。都係少說話!

‹ 上一主題|下一主題