用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國Guardian 公司推介
樓主: ming841
go

[英國] 英國Guardian 公司推介  

回覆 etoile 的帖子

請問如何自己安排酒店呢?你囡囡自己一人住嗎?我也有同様問題,只用朋友地址

newbkmember 發表於 16-3-24 09:18
回覆 etoile 的帖子

請問如何自己安排酒店呢?你囡囡自己一人住嗎?我也有同様問題,只用朋友地址 ...
我響學校附近搵啱價錢同心水嘅酒店,好似平時去旅行咁上網book,最緊要安全。不過要注意,大部分酒店要18歲以上先可以自己check in。暫時只知Premier Inn可以16歲自己check in,Radisson Blu就一間間,有D細嘅B&B亦可能得,要自己email酒店問清楚。
上網用visa訂酒店,check in時通常酒店會要求住客出示你用嚟訂酒店嗰張卡,但係父母用自己visa幫仔女訂酒店,佢哋check in時不可能有父母嘅visa,呢樣要事前講清楚俾酒店知。

每次放假學校都會問你仔女去邊,誰人照顧,我會話佢去guardian度。

開學到而家,只住過一次酒店。

麻煩pm eve contact 給我, 多謝幫忙。

我想要Eve 的 contact,請問可以PM 我嗎?Thanks.

回覆:DKmum 的帖子

你好呀,可否p m  eve監護人公司資料,價錢及聯絡方法給我!謝謝

回覆:英國Guardian 公司推介

Hello, 我都想要Eve嘅聯絡資料,唔該晒!

Eve呢間其實係咪英國合法的Guardian公司因為之前聽過一d傳聞

回覆:Umi 的帖子

你講咁明顯,不如講出來費時大家想多咗以自己少少理解,監護人公司幫助物色良好/合格監護人,公司審查監護人是否有案底,吸毒及戀童癖,而18歲以下外國學生要有合法監護人,但有D監護人公司食水深,一方面收家長費用,另一方面收監護人入線費等,所以有監謢人自己接job,不經公司。

註冊與否有咩分別我諗問Agent係最清楚,只是最近聽過朋友因為幫襯一間沒有註冊的公司,給了費用后,但服務麻麻地。所以我覺得如果冇親友係嗰邊又5熟,搵一個可靠及合法的係好重要始終出外靠人。可能會貴少少但重點是要安心及合法

回覆:Umi 的帖子

good,揾個可靠及安心好重要

回覆 亮燈 的帖子

Hi Hi ! 點解你需要搵guardian? 你仔仔唔係讀Ruthin School? 學校唔係做埋guardian?

wongyeeki 發表於 16-9-15 17:29
回覆 亮燈 的帖子

Hi Hi ! 點解你需要搵guardian? 你仔仔唔係讀Ruthin School? 學校唔係做埋guardian?

因為阿細在北愛讀書,要搵guardian啊!

回覆 亮燈 的帖子

Oh I see!

回覆 Umi 的帖子

絕對同意Umi的見解, 收費雖然是考慮的因素, 但更重要是找一間用心照顧自己孩子的Guardian.公司.
大家經常在此介紹的Guardian公司, 其實服務水平都好一般.

wing619 發表於 16-9-7 15:31
你好呀,可否p m  eve監護人公司資料,價錢及聯絡方法給我!謝謝

可否pm Eve監護人公司資料,價錢及聯絡方法給我!謝謝

回覆 rocco124 的帖子

可以給Eve 的聯絡我嗎?我都須要找英國 guardians.

Hello, 我都想要Eve嘅聯絡資料,唔該晒!

Hi,各位師兄師姐可以給我Eve的聯絡資訊及辦法嗎?Help