用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 凱帆LH k1 call waiting
樓主: adalyho
go

凱帆LH k1 call waiting [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+力爭上游+於+15-05-10+發表你

原帖由 Jumboshrimp 於 15-05-10 發表
睇ek 一段日子,我以為LH 好過York 添
我身邊既朋友既仔囡全部都有york offer,有LH offer 既得一個。

引用:回覆+tingtingword+的帖子 你已經放棄了嗎

原帖由 tanglymama 於 15-05-09 發表
回覆 tingtingword 的帖子

你已經放棄了嗎?你今日收到call嗎?有寫信嗎?
係前幾日收call的,無寫信,預左無offer。
其實好睇家長想要咩,我相信York & Lh都係好學校。

自己都睇左ek好耐,睇到好多york唔好的評論,但好明白網絡世界唔能夠盡信。自己親戚小朋友讀得好好,自己都親自帶小朋友返York playground ,老師真係好有愛心,校舍又夠大。

同老公商議後一致決定York,原因好簡單,既然已經咁鐘意York, 無原因要轉去LH

引用:Quote:原帖由+tanglymama+於+15-05-09+發表

原帖由 tingtingword 於 15-05-10 發表
係前幾日收call的,無寫信,預左無offer。
其實好睇家長想要咩,我相信York & Lh都係好學校。
係去約克返n嗎?

引用:Quote:原帖由+tingtingword+於+15-05-10+發

原帖由 力爭上游 於 15-05-11 發表
係去約克返n嗎?
York n1 = 其他幼稚園 K1
我小朋友2歲無返in班,今年3歲直接讀K1

引用:Quote:原帖由+力爭上游+於+15-05-11+發表係

原帖由 tingtingword 於 15-05-11 發表
York n1 = 其他幼稚園 K1
我小朋友2歲無返in班,今年3歲直接讀K1
*無返n班

引用:但我收到紅磡LH+叫我女下星期去second+in+K

原帖由 wsg1015 於 15-05-09 發表
但我收到紅磡LH 叫我女下星期去second in K1, 我女之前係waiting
請問幾時call 你second in ? 我細仔都等緊海逸waiting,已經寫求位信,一個電話都收唔到,唔通我求位信寫得唔夠好??

回覆:EVBB 的帖子

上星期六call second in
其實我打定輸數因之後冇寫求位信,及約second in 果日爸爸不能去,我相信機會好細

引用:上星期六call+second+in 其實我打定輸數因

原帖由 wsg1015 於 15-05-11 發表
上星期六call second in
其實我打定輸數因之後冇寫求位信,及約second in 果日爸爸不能去,我相信機會好細

...
第一次聽有second in, 加油呀!等你好消息!

回覆:EVBB 的帖子

收到am offer 英粵,是紅磡分校

‹ 上一主題|下一主題