用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 請推介太子或荔枝角的兩歲學前班
go

請推介太子或荔枝角的兩歲學前班 [複製鏈接]

請推介,謝謝

0    0    0    0

回覆:lingchuchu 的帖子

我係荔枝角昇月居上一星期五日,每日1.5小時!老師好有經驗加愛心,訓練女兒英文再加discipline!有興趣可pm 我!

引用:我係荔枝角昇月居上一星期五日,每日1.5小

原帖由 wing5market 於 15-03-26 發表
我係荔枝角昇月居上一星期五日,每日1.5小時!老師好有經驗加愛心,訓練女兒英文再加discipline!有興趣可pm ...
想問幾歲可上?係咪不用家長陪?

引用:我係荔枝角昇月居上一星期五日,每日1.5小

原帖由 wing5market 於 15-03-26 發表
我係荔枝角昇月居上一星期五日,每日1.5小時!老師好有經驗加愛心,訓練女兒英文再加discipline!有興趣可pm ...
謝謝先,不過一星期五日太多,我囡係奶奶揍

回覆:請推介太子或荔枝角的兩歲學前班

我個女喺美孚佳寶上緊pg
一星期上2日 每日個半小時
上半堂廣東話教(教下日常生活野)  
下半堂係net老師教(唱歌仔, 教下字母, 老師講故事, 玩遊戲)
每日都有茶點時間同做手工(老師話係模擬反幼稚園生活)
可以小朋友自己上or 如小朋友未ready 家長亦可陪伴 每星期一次功課(畫下線)
我覺得老師同嬸嬸好有愛心 因有小朋友喊足幾個月 老師都會摟住小朋友一齊繼續上 教法亦好好 我個女好鍾意反學 反屋企成日唱歌仔

回覆:huggiesbb 的帖子

Start from 2 years,不用家長陪,可以一星期上兩堂,三堂or5堂的!

‹ 上一主題|下一主題