用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂沛兒仍然運作嗎?
go

樂沛兒仍然運作嗎?

因為我由昨天直至剛才,她們的電話都長期忙線,可有現在上緊pg的家長可以報料嗎?

回覆:樂沛兒仍然運作嗎?

有人返緊學架喎

其實係咪已經註冊?

回覆 catcatwoman 的帖子

學校話個牌批左

完全正常, 聽日仲有春季旅行添, 你自己可以留意下

上星期6復活party

回覆:yipleo 的帖子

而家係咪一班暫時都好少人?我見上次easter活動,老師唔多

因為佢地响groupon 賣playgroup可能多左好多人打去問所以成日都打唔到

因為仔仔都有15-16pn offer,所以我都有試playgroup,上完有小小覺得老師未能控制場面,有d混亂,雖然簡介會同環境都覺得唔錯,,,所以掙扎緊pn 好無係到讀,有無媽媽可以比d意見?感謝

回覆:scarlettbb 的帖子

Pn啫,無其他offer咪試吓先,遲d再考其他K1囉

引用:因為仔仔都有15-16pn+offer,所以我都有試p

原帖由 scarlettbb 於 15-04-07 發表
因為仔仔都有15-16pn offer,所以我都有試playgroup,上完有小小覺得老師未能控制場面,有d混亂,雖然簡介會 ...
請問你係咪試Groupon團購Playgroup ?我都覺得麻麻地

引用:Quote:原帖由+scarlettbb+於+15-04-07+發表

原帖由 Lsm948 於 15-04-09 發表
請問你係咪試Groupon團購Playgroup ?我都覺得麻麻地
係呀,本身聽完簡介同參觀完都決定讀呢間咖啦,而家真係要諗下先,你呢?有pn offer嗎?

回覆:tingkit 的帖子

團購?!乜學校咁唔夠流動資金要促銷黎集資咩?

可能想吸引多啲人留意同去試吓佢個playgroup啫!

未上堂已經一肚氣,Groupon買咗樂沛兒playgroup,電話打咗成個星期唔通,學校又無voice mail可以留言,跟手send email request咗d上課日期成三個星期都唔覆,今日失驚無神留收到佢地voice messages, 話我無去上堂,我在半個鐘打咗30個call終於找到佢地,我話我跟本無收過電話or email回覆究竟d期得唔得,我又點會去上堂。行政混亂到咁,我對呢間學校好失望。

回覆 sandyma2011 的帖子

我呢幾日打比佢地都有人聽喎!不過「團購」成曰都會出事。太多人handle唔到!