用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 關於優惠完結鎖帖小意見
go

關於優惠完結鎖帖小意見

版主可唔可以改topic名,然後鎖帖?
而家回帖後鎖帖,個過期帖浮返上黎好古怪
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

回覆:關於優惠完結鎖帖小意見

其實PY-SING嗰個關於book people 既promotion code都冇時間性,我唔明點解鎖。

sorman 發表於 15-3-24 13:10
其實PY-SING嗰個關於book people 既promotion code都冇時間性,我唔明點解鎖。
同意! PY-SING Book People 個帖係唔會過期, 請版主解番出黎, 謝謝!

原來如此,其實呢d帖唔郁佢就會自然下沈,鎖唔鎖冇乜所謂
Learning to Read, Reading to Learn.

貢獻勳章

會員請注意,開卷有益版成立的目的是爲提供一個分享適合孩子看的書本的平台,而並非主要為提供優惠消息而成立的。由於現有優惠期已完,已無可讀性內容,所以關閉該帖。

詳情請參考版規(http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1)。多謝留意。

明白,我覺得奇怪原因就係拉返上黎引起注意,了解

醒目開學勳章

mimi1102 發表於 15-3-24 14:10
同意! PY-SING Book People 個帖係唔會過期, 請版主解番出黎, 謝謝!
其實 E 經閞咗個新的POST.
當發現有WORKABLE PROMOTION CODE, 我會UPDATE 個 PO, 或開新帖. 通知JM.

唔係問題, 唔洗煩版主.