用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇
樓主: 小時了了
go

7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇  

回覆 小時了了 的帖子

多謝分享. 請問有冇推介K3同小一睇嘅中文書?

tantanmama 發表於 15-3-16 11:32
回覆 小時了了 的帖子

多謝分享. 請問有冇推介K3同小一睇嘅中文書?

http://www.books.com.tw/products/0010573714 <-- 孩子的第一套節日讀本!(共八冊),又係七折

bobbob  呢套我仔都鍾意  發表於 15-3-16 18:41
tantanmama  thanks.  發表於 15-3-16 13:52
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

回覆:博客來- 5本以上免運費到香港 (3月16日 - 3月31日)

引用:請問滙率怎計 +

原帖由 Olympian 於 15-03-15 發表
請問滙率怎計
大約HK$1=NT3.9

Olympian  thanks!  發表於 15-3-17 09:50
Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

回覆:MASAYA 的帖子

Thanks 歷史個套想買

昨天想買,但揀不到在那間7-11門市拿!請問你們有沒有此情況,

MASAYA  就有呢個可能  發表於 15-3-17 09:21
MASAYA  如果其中一件item冇庫存就有呢個   發表於 15-3-17 09:21

回覆 小時了了 的帖子

有咩推介?P3男仔?

kirstyau 發表於 15-3-17 06:59
Thanks 歷史個套想買
歷史個套我等左減價好耐, 不過而家冇貨...

小時了了  冇貨, 咁係咪無得買架?  發表於 15-3-17 09:57
Learning to Read, Reading to Learn.

MASAYA 發表於 15-3-17 09:23
歷史個套我等左減價好耐, 不過而家冇貨...

尋日朝早我自己買咗第一批書俾女成功免運費, 尋晚阿女自己"濕平"半個鐘後, 有3本顯示如購買會立即進貨, 想俾錢, 發覺好似之前網友個無 button 選便利店取貨, 只有什麼"配宅"及要收郵費幾百蚊台幣.

MASAYA, 您話 "如果其中一件item冇庫存就有呢個可能", 咁之係只可以買有存貨的書才可免運費? 咁即係要刪除無存貨啲書才可成功享受免運費?

多謝解答

小時了了 發表於 15-3-17 09:56
尋日朝早我自己買咗第一批書俾女成功免運費, 尋晚阿女自己"濕平"半個鐘後, 有3本顯示如購買會立即進貨, 想 ...

有存庫先送香港, 不過有d本身就唔送香港, 例如 "地圖" 一書
冇存庫可以每日睇一睇, 有存庫就可以送香港, 呢幾個網上書店我每日都睇, 因為幾海鮮價, 想買個d就add晒去wish list先, 全店特價個陣 (好似而家咁) 就再望下wish list邊本再有折, 就揀返出黎落order, 博客來個wish list叫下次再買

Olympian  原來有攻略的...  發表於 15-3-17 11:41

Olympian  原來有攻略的...  發表於 12 分鐘前

唔話攻略,話係心得會唔會好d?

MASAYA 發表於 15-3-17 10:00
有存庫先送香港, 不過有d本身就唔送香港, 例如 "地圖" 一書
冇存庫可以每日睇一睇, 有存庫就可以送香港,  ...

日血拼所付代價:

購物車內合計有8項商品,商品總金額

NT$2,366

訂單金額總計

NT$2,366

本筆訂單需付款金額

NT$2,366

今日血拼所付代價:

購物車內合計有6項商品,商品總金額

NT$2,335

訂單金額總計

NT$2,335

本筆訂單需付款金額

NT$2,335

今個月咭數......

MASAYA    發表於 15-3-17 13:32

呢兩日係公司血拼, 攪到我無心機做公司野

我又啱啱拼完

小時了了    發表於 15-3-17 13:47

回覆 S-Kwok 的帖子

http://www.books.com.tw/products/0010664844
走到哪玩到哪系列 限量套書
http://www.books.com.tw/products/0010591957
走到哪玩到哪 7 男孩的冒險益智遊戲180+
http://www.books.com.tw/products/0010591954
走到哪玩到哪 8 女孩的魔法益智遊戲150+

好玩! Better than playing Smart phone/iPad.

Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

回覆 MASAYA 的帖子

想問一下,那些"不可海外店取"的書,是否比運費也不送?我揀中幾套書也是不可海外店取

SaladSiu 發表於 15-3-17 14:19
回覆 MASAYA 的帖子

想問一下,那些"不可海外店取"的書,是否比運費也不送?我揀中幾套書也是不可海外店 ...

有無"海外宅配"之類嘅 button 俾您選呀? 尋晚阿女選咗3本無存貨嘅書, 有"海外宅配"俾我選係要俾運費

回覆 小時了了 的帖子

試了幾次終於可以了,謝謝!

引用:回覆+MASAYA+的帖子 想問一下,那些"不可

引用:昨天想買,但揀不到在那間7-11門市拿!請問