用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 就算收我都唔讀呀
樓主: yuhehe
go

就算收我都唔讀呀

回覆:就算收我都唔讀呀

我都係收唔到信打去問幾次都係叫我等下,唔想幫我 check, 但我張$40 cheque 就過咗數,唔會去佢間學校讀啦,因為有offer,但都唔知好唔再打去問,反映下

引用:我都係收唔到信打去問幾次都係叫我等下,唔

原帖由 Shellyxlk 於 15-03-10 發表
我都係收唔到信打去問幾次都係叫我等下,唔想幫我 check, 但我張$40 cheque 就過咗數,唔會去佢間學校讀啦 ...
學校如此回覆我已無心俾呀囡讀呢間了,但我一定會跟進反映俾學校知。唔出聲唔代表冇問題囉

回覆:yuhehe 的帖子

榮光?相同case我已聽過,又係呢間。

我唔係話版主講大話及其他,但我識一些媽媽真係收到信,但有其他原因去唔到,而同學校講收唔到,所以學校要睇到打回頭信先安排,我覺得可以理解,每年安排3次面試,學校唔多唔少遇到這問題。
申利我是榮光家長,當年小朋友面試學校都係寄信給我,而信封後有學校回郵地址,我自己覺得學校安排OK。

yuhehe 發表於 15-3-10 13:44
學校如此回覆我已無心俾呀囡讀呢間了,但我一定會跟進反映俾學校知。唔出聲唔代表冇問題囉

...
係咪邊陳X娟呀?

回覆:就算收我都唔讀呀

今年我有申請榮光 pn. 我收唔到 interview letter, 不過又見 EK 有人話收到信,打電話去問,學校有幫我 check interview time