用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組1對2游泳班(維港灣會所)
go

自組1對2游泳班(維港灣會所) [複製鏈接]

小兒4歲半,學過3個月,現想組班,每節1小時,泳捷社收費$196一位,男教練,黎sir教室$165一位,女教練,視乎時間。尚欠1人,地點會所室內游泳池。有意請pm。

1    0    0    0

引用:小兒4歲半,學過3個月,現想組班,每節1小

原帖由 PiyoC 於 15-03-07 發表
小兒4歲半,學過3個月,現想組班,每節1小時,泳捷社收費$196一位,男教練,黎sir教室$165一位,女教練,視 ...
是否要住客先可以?

回覆:kathywong0807 的帖子

不是的。

引用:小兒4歲半,學過3個月,現想組班,每節1小

原帖由 PiyoC 於 15-03-07 發表
小兒4歲半,學過3個月,現想組班,每節1小時,泳捷社收費$196一位,男教練,黎sir教室$165一位,女教練,視 ...
我想6-7月先開始學,教練是否你跟過?教得好嗎?每班幾人?我個是仔仔,可以嗎?逢星期幾學?

回覆:kathywong0807 的帖子

請看pm。

回覆:PiyoC 的帖子

請問最細幾多歳可學遊水呢?15 個月可以嗎?

Paul1133 發表於 15-3-24 00:41
請問最細幾多歳可學遊水呢?15 個月可以嗎?
太細個, 不可以了. 正常4歲學會好啲.

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題