用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 保記李徐松聲vs Ymca農圃道幼兒園vs馬頭涌保護兒童會幼 ...
go

保記李徐松聲vs Ymca農圃道幼兒園vs馬頭涌保護兒童會幼稚園 [複製鏈接]

請問哩3間邊間口啤最好呢?邊間最happy school呢?我只係想選間小朋友開開心心甘返學同放學既學校,老師嬸嬸有愛心同耐性教小朋友就得啦!冇壓力下上堂學習,新手媽媽好驚選錯學校,選左間冇愛心的,小朋友唔中意返學就慘啦!有冇媽咪可以推介下邊間最好呢?或者有冇人讀緊哩3間可以分享下嗎?謝謝
   1    0    0    0

回覆:AA1209 的帖子

李徐松聲係開心教育,老師都好盡責,老師,校工都係對小朋友一視同人,進去了你才會知道怎麼好的,對於學校資源好充足,不會像其他幼稚園那樣,搞個出外教學都要自己付車費,校車係學校自己的車,不是外盤

Jasonkaka多謝你的回覆,請問你小朋友係咪讀哩間啊?

回覆:AA1209 的帖子

係,我女讀尼間,今年畢業,如你選擇保良局李徐松聲噶話,我有些校服,如你不介意可比你,但都要你自己買運動服噶

回覆:保記李徐松聲vs Ymca農圃道幼兒園vs馬頭涌保護兒童會幼稚園

李徐係咪得下午?我有諗過報埋,但好似得下午

keikeilok 發表於 15-6-22 15:36
李徐係咪得下午?我有諗過報埋,但好似得下午

唔係,有上午、下午和全日班
我覺得上午班、全日班都很受歡迎
http://www.chsc.hk/kindergarten/

引用:Quote:keikeilok+發表於+15-6-22+15:36+李

原帖由 kncl 於 15-06-25 發表
唔係,有上午、下午和全日班
我覺得上午班、全日班都很受歡迎
http://www.chsc.hk/kindergarten/
原來有。。咁我要報埋先

‹ 上一主題|下一主題