用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

del [複製鏈接]

Del

1    0    0    0

回覆:有咩教材或flashcards好介紹?

有冇上playgroup? 我小朋友有迪士尼,english time, oxford reading tree, 細個仔钟意迪士尼,大女就迪士尼同oxford reading tree都like..不過相對下迪士尼教材比較吸引,而如果中文教材就巧虎,小小紅萍果都好good.……佢地一期一期甘寄比你,果個月你都要將果本書重溫……

回覆:yogaman 的帖子

無上playgroup. 但迪士尼好貴. English time會晤會岩15個月bb多d? 因為oxford reading tree果個系咪故事書?感覺未系甘適合bb

Jolly phonics唔錯

引用:Jolly+phonics唔錯

原帖由 Hilarymother 於 15-02-14 發表
Jolly phonics唔錯
jolly超boring..我仔向jolly.kingdom上, 唔知系老師咁啱好悶定系個 課程本來就係…… 上咗四覺就冇上。

引用:無上playgroup.+但迪士尼好貴.+English+tim

原帖由 happybbg 於 15-02-13 發表
無上playgroup. 但迪士尼好貴. English time會晤會岩15個月bb多d? 因為oxford reading tree果個系咪故事書? ...
其實翻下playgroup幾好噶,就可以學到好多兒歌同game....……english time好似執左改左名 因為我個set系人地比, 因為唔係咁有趣,無玩啦。 其實貴同平在乎你點睇,生小朋友之前我地年年都去几次旅行,生左小朋友之後,一嚟唔捨得離開佢,但又覺得帶埋佢去好辛苦(我地未有錢到捨得帶埋姐姐去)……依家仲有兩件,佢地去到淨系食訓疴又一日……我老公話,到佢地戒左奶戒左尿片就先帶佢地去……咁咪用呢幾年會save到嘅錢 用翻落去佢地身上。好fair....

happybbg 發表於 15-2-10 23:01
Bb 15個月。用紧your bb can read,已經識晒成套既生字,捻住買其他flashcards比bb學。有咩好介紹。謝謝各位 ...
請問你點樣用0個套YOUR BABy CAN READ黎比小朋友學生字, 我個B 無咩心機玩, 只係將D咭開開關關咁玩.

回覆:happybbg 的帖子

請問你是怎麼用your baby can read?次序?
BB好犀利!

‹ 上一主題|下一主題