用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 學界D1田徑賽... 有事想問
樓主: 錡E
go

學界D1田徑賽... 有事想問 [複製鏈接]

回覆:ha8mo 的帖子

明天!重頭戲啦

呀女學校差前面果間國際學校3分咋!希望明天過多佢哋3分,咁就可以係女子全埸拎奬喇。加油、加油啦
你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

兩日的比賽都有到現場觀看,氣氛緊張刺激,另外也體會到參賽者承受著很大的壓力。當運動員臨場表現不佳,當場被教練責備。坐近DBS附近,聽到教練叫跑輸了的那三名學生要停課三天。比賽有贏有輸,很難說每次都會有獎,但好似間間學校都輸唔起。

錡E  呀教練走火入魔   發表於 15-2-12 15:08
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/p0efd5180a15094e49bc8309350fd91f5/f9e92a54.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/pc8bf148c3b975239357968cfc2f3d509/f9e92a4b.jpg[/img][img align=right]

我雖然仔女都未上中學, 又冇玩運動, 但我都有係公司偷睇D1比賽呀! 我上喇沙個校網睇直播

Heidi媽 發表於 15-2-10 14:51
你又知……anyway thanks
預祝師兄聽日大獲全勝! 我聽日會繼續偷偷地係公司睇直播支持佢架!

silvia_ng 發表於 15-2-12 13:40
我雖然仔女都未上中學, 又冇玩運動, 但我都有係公司偷睇D1比賽呀! 我上喇沙個校網睇直播 ...
係唔係呢個? http://www.ustream.tv/channel/ls ... live-broadcast-0910

引用:Quote:Heidi媽+發表於+15-2-10+14:51+你又

引用:兩日的比賽都有到現場觀看,氣氛緊張刺激,

明天真的精彩, 所有男女接力都在下午決賽, 最後還來一張大合照, 好看啊

港九區Division 1校際田徑比賽次日分數:(只列首五名)
男子組                                        女子組
拔萃男書院        229.5        拔萃女書院        224.5
喇沙書院                        162.5        德望學校                        188.5
旅港開平商會中學        121        協恩中學                         170
香港華仁書院        89        西島學校                   83.5
東華三院黃笏南中學        84        聖嘉勒女書院        80.5

錡E  呵呵.原來只差3分  發表於 15-2-12 15:28

回覆:學界D1田徑賽... 有事想問

Dxx & scxx c grade加油,yeah

錡E    發表於 15-2-12 16:25

引用:Quote:silvia_ng+發表於+15-2-12+13:40+我

原帖由 王家爸爸 於 15-02-12 發表
係唔係呢個? http://www.ustream.tv/channel/lscctv-a-meet-online-live-broadcast-0910

...
我聽日搵上黎啦,我都唔sure 是否呢條

引用:Quote:原帖由+silvia_ng+於+15-02-12+發表

原帖由 Heidi媽 於 15-02-12 發表
Thanks in advance, Sylvia
希望佢可以保持到。
你WhatsApp 我個比賽時間啦

明日唔去現場就睇NOWTV, 一定清楚過上校網睇.

引用:明日唔去現場就睇NOWTV,+一定清楚過上校網

http://nowplayer.now.com/live/630

NOW 有直播睇啦喂!

王家爸爸    發表於 15-2-13 15:50
saiwanho  謝謝分享!  發表於 15-2-13 14:02

http://www.hkssf-hk.org.hk/hk/se ... /programs/A1_D3.TXT

是日比賽流程

回覆:學界D1田徑賽... 有事想問

Yeah,朋友仔順利奪冠,好興奮

‹ 上一主題|下一主題