用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 天主教海星幼稚園VS筲箕灣街坊福利會張錦添紀念幼稚園 ...
go

天主教海星幼稚園VS筲箕灣街坊福利會張錦添紀念幼稚園 [複製鏈接]

囡囡讀緊筲箕灣街坊福利會張錦添紀念幼稚園N班直升K1,而家老師們都好錫佢,返學又好開心,請問點揀好?
   0    0    0    0

有冇人可以俾少少意見?謝謝

回覆:chlonat 的帖子

其實我覺得海星很好,我仔讀咗兩個月n班都可由走來走去到坐定定。回家又會唱歌祈禱。由要痾係片到差不多可以戒日片了。可惜是因要方便照顧,下年會轉去姐姐的學校。

回覆 llam1210 的帖子

謝謝回覆,請問海星d老師好唔好,會唔會好親切同d學生好close咁?定係老師好嚴?

我仔n班老師好關愛小朋友,同學都好喜歡她們;其他老師都好吧?唔太清楚(但我見我仔會同其他老師打招呼,還會記得乜老師物老師)。校長有點惡,仔有點怕佢,但眼見佢又係幾關心的惡啦.哈哈

海星我囡讀緊, 老師、校工好好, 好caring 小朋友, 德育做得好好, 宗教氣氛濃烈, 但可能課程唔太深,好睇你想要咩!

The teachers in Star of the Sea are caring. My daughter is studying N class there and will continue their K1 in the coming September.
‹ 上一主題|下一主題