用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 mos美善,唔係waiting都call
go

mos美善,唔係waiting都call

想讀嘅仲有希望,今日個主任call咗兩次嚟問讀唔讀,話咗唔讀又叫考慮下先,但我哋已經揀咗令一間…

回覆:mos美善,唔係waiting都call

請問你有無寫信去話繼續等waiting?

請問幾點Call?小朋友咩月出世?有冇寫求位信?

乜都冇,因in完之後自己同個女都唔係咁鍾意間學校,小朋友11月尾細B

回覆 sing933 的帖子

9點幾,跟住11點幾 再打嚟

回覆 janicy 的帖子

吾該你,可能收女仔多。

之前收他們的reject信!信上寫如果仍想等後補位就書面回覆佢地,我抱住盡一盡努力既心態寫了給他們,原來是沒有用的,無寄信佢比offer,有寄信都無,既然他們一早已內定好,何必要我們書面回覆(其他學校只需交回條), 不是要投訴學校,只是覺得安排不是太好,老實說,呢間學校n班時收表只收到5月bb, 已經有點不是味兒的感覺。p.s 我女已有offer, 否則一定很難受。

頭先打去問, 書記話下一ROUND WAITING要等6月~~
佢地CALL既已經CALL左了.

hopegod 發表於 15-1-29 09:11
之前收他們的reject信!信上寫如果仍想等後補位就書面回覆佢地,我抱住盡一盡努力既心態寫了給他們,原來是 ...
完全同意,知佢哋N只收到5月,edb report 幾好所以報名只想見識吓,但in 完後已覺得唔適合;唔知點解咁突然打俾我呢個細b。祝仍揾緊學校嘅媽媽好運!

引用:之前收他們的reject信!信上寫如果仍想等後

原帖由 hopegod 於 15-01-29 發表
之前收他們的reject信!信上寫如果仍想等後補位就書面回覆佢地,我抱住盡一盡努力既心態寫了給他們,原來是 ...
同意,我都有寫信,佢地電話回覆話如果有後備位先俾你等後備,佢地話後備位都full。既然咁多人後備,點解唔call 後備果啲先?

ptigger 發表於 15-1-30 16:51
同意,我都有寫信,佢地電話回覆話如果有後備位先俾你等後備,佢地話後備位都full。既然咁多人後備,點解唔 ...
定係已打晒俾全部waiting都未收夠?

哈哈!我想讀都冇得讀!女in得好好……但……reject了!

引用:哈哈!我想讀都冇得讀!女in得好好……但…

原帖由 小方b 於 15-01-31 發表
哈哈!我想讀都冇得讀!女in得好好……但……reject了!
不以成敗論英雄!一定有欣賞你女女的學校的!加油!

引用:Quote:原帖由+小方b+於+15-01-31+發表哈哈

原帖由 hopegod 於 15-01-31 發表
不以成敗論英雄!一定有欣賞你女女的學校的!加油!

回覆 小方b 的帖子

你女讀靈糧?

竟然……………..??
佢REJECT 左我囡囡,我見連WAITING 都唔入,所以我都省返未寫求位信………….
如果佢收我個囡我一定讀呀!!!

回覆 candice1019 的帖子

你中意美善多過合一堂?

引用:回覆+小方b+的帖子 你女讀靈糧?

原帖由 Hoilxt 於 15-02-01 發表
回覆 小方b 的帖子

你女讀靈糧?
不是呀!LL得waiting

回覆 Hoilxt 的帖子

是呀!因為佢講明是著重語言學習,呢樣野我BUY呀!

我有寫信,收到call , 簡左佢了