用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母幼稚園 waiting list到pm班
go

waiting list到pm班

星期五打比我話得返pm要唔要,我話要呀有無人waiting list補上?

me too

回覆 julieann 的帖子

Me too, 想問下大家原本封信寫幾時通知架?5月中?1月28/29日?

回覆:waiting list到pm班

Same here..聽日去註冊了

回覆:bunny410 的帖子

原本寫5月架,估唔到咁快有消息,大家可以做同學呀

我今日先收到offer PM, 好開心nice to meet u all

hi, 都收咗我個女PM,請問大家係唔係都無搭校車問題﹖

大家知唔知有無校車去大圍

julieann 發表於 15-1-25 13:15
星期五打比我話得返pm要唔要,我話要呀有無人waiting list補上?

...

...

我個囡係2012年12月B, 超細B. 剛收到聖幼PM電話
我仲唸緊讀唔讀....原因係...
我本身都好喜歡聖幼, 但因為我更想個女REPEAT, 下年大B再考K1
唔止為幼稚園, 仲唸埋小學及中學....的確龍年競爭好大

如果我想個女大B讀K1, 係咪應該下年再報唔好讀今年呢?!
但家姐話, 點解唔照讀咗聖幼先, 下年再IN K1囉, 咪下年無好學校收...
都有得讀呀

但我個POINT係, 我就係想個囡做大B, 今年選擇咗聖幼, 下年咪實無得再K1
要直上K2? 係咪咁呀

我真係唔係好識...請賜教及分享

我星期一都收到電話,星期二已經交錢註冊,好開心有後補位