用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家收到call waiting可以入黎share下邊間嗎? ...
樓主: jploov
go

大家收到call waiting可以入黎share下邊間嗎?  

回覆:大家收到call waiting可以入黎share下邊間嗎?

大圍聖心今朝收到

引用:聖三一中心有CALL+WAITING啦

原帖由 Tracysung 於 15-01-24 發表
聖三一中心有CALL WAITING啦
收到call waiting 喇?會讀嗎?恭喜你

引用:剛收到金麗call+waiting

原帖由 月光夢魔兔 於 15-01-24 發表
剛收到金麗call waiting
會讀嗎?am / pm offer ar?

引用:剛收到金麗call+waiting

原帖由 月光夢魔兔 於 15-01-24 發表
剛收到金麗call waiting
佢地中午一點打黎confirm 我唔要個位

fanay 發表於 15-1-24 17:47
回覆 BoA. 的帖子

又一村收到啦....你有冇呀
冇呀, 我都等緊.........................

回覆 sukilau72 的帖子

多謝, 但因有間心儀半龍校收左仔仔, 所以放棄左, 祝有WAITING的早日收到CALL啦

nicoleleelee 發表於 15-1-23 16:19
回覆 jploov 的帖子

黃大仙聖母CALL WAITING LA
想問下大家聖母waiting 嘅,封信本身寫幾時通知架? 5月中? 1月29號?

回覆:sukilau72 的帖子

我拒絕左

回覆:apple_love 的帖子

我都拒絕左

回覆:sukilau72 的帖子

佢打黎話我囡囡係後備優先,問會唔會考慮pm 。我話唔考慮。

回覆:bunny410 的帖子

我個封寫5月

回覆:大家收到call waiting可以入黎share下邊間嗎?

青衣聖多默都call左

回覆 月光夢魔兔 的帖子

我都係呀,咁你會accept聖母嗎?am or pm?

回覆:jploov 的帖子

我星期六中午1點幾收到又一村call waiting(11點幾打過黎但miss call), offer pm,本身我都係apply pm的,11月1號interview到宜家望穿秋水終於有,真係好開心,由始至終我都鐘情又一村,我個女表姐,堂姐都係應屆學生。我總共in左4間,1間收左,早兩日仲註冊埋擺低左$1500!個女當日interview又一村係4間最好表現的一間,但竟然係備取生,真係有點失望,我都知龍年多小朋友競爭大係睇彩數,但都寫左兩封求位信去學校(分別係12月頭同12月尾),琴晚半夜睇到有jm收到電話call waiting自己又無真係勁灰,仲同老公傾星期一打去學校問,都無就再等教育局公佈空缺再睇,今日竟然有電話,so happy, 星期一去註冊左果間攞返張學券再去又一村註冊
仲等緊心儀學校的jm加油

回覆:千色mama 的帖子

未收過,有冇人收過keenmind, st cathy, munsang, SN, kentville call waiting? 邊間機會大d?

cwchan8 發表於 15-1-25 20:50
未收過,有冇人收過keenmind, st cathy, munsang, SN, kentville call waiting? 邊間機會大d?

...
全部非學卷,應無咁快。

回覆 bunny410 的帖子

1月waiting

蓝田保護兒童會call waiting, 已放。

收到觀塘浸信會AM, 油塘基督教中心PM, 已放位

循道衛理主恩堂幼稚園都call waiting 啦~