用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有HKPS offer的,你們會否in SC?
go

有HKPS offer的,你們會否in SC?

引用:如題 +

回覆:有HKPS offer的,你們會否in SC?

KLN tong HKPS PN 直升K1,但SC PN唔係直升K1。你唔應該去in SC PN,係都出年in SC K1。

引用:Quote:原帖由+chantecaille+於+15-01-19+發

原帖由 chantecaille 於 15-01-19 發表
我指九龍塘HKPS
睇你鍾意邊間,我就會去in SC

回覆:chantecaille 的帖子

有人like 名氣大,有人like細校. 兩間都係好學校,而且都著重活動教學,but i think hkps 難入過sc,以收生人數睇,hkps 收少過80人,但上年sc 收400人

引用:KLN+tong+HKPS+PN+直升K1,但SC+PN唔係直升K

原帖由 kissobaby 於 15-01-19 發表
KLN tong HKPS PN 直升K1,但SC PN唔係直升K1。你唔應該去in SC PN,係都出年in SC K1。

...

回覆 dragon2013 的帖子

如果係九龍塘正校收就一定讀(因我心儀HKPS多過SC).  但而家HKPS係waitlist (我當reject)但新校Harts收左(但連牌都未有), 所以我1516ing. SC interview 都應該會照去當見識吓同當免费playgroup.