用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好意外! 浸幼收左細b K1 pm
go

好意外! 浸幼收左細b K1 pm [複製鏈接]

我好意外佢地會收,本身有荃灣方方K1 am offer, 所以而家諗緊揀邊間好,因為浸幼都幾遠,請大家幫忙!

1    0    0    0

回覆:好意外! 浸幼收左細b K1 pm

您到講好意外拉,仲唸仲問,,讀拉,gd school

兩間不同類型學校, 浸幼係happy school, 冇功課。 方方係學術型, 較谷。 你覺得邊樣適合你教育小朋友的理念同方向?

其實我喜歡浸幼的教學,但佢嘅地點實在比較遠同偏避,校車又吾知夠吾夠人數做到,就算我自己帶佢返一個小時都未必去到,因家住荃灣,方方就響樓下,所以怕大人小朋友都會因太遠辛苦

立青BB 發表於 15-1-16 18:48
其實我喜歡浸幼的教學,但佢嘅地點實在比較遠同偏避,校車又吾知夠吾夠人數做到,就算我自己帶佢返一個小時 ...
若果兩間都喜歡的,我會選近的

近好D

引用:我好意外佢地會收,本身有荃灣方方K1+am+of

原帖由 立青BB 於 15-01-16 發表
我好意外佢地會收,本身有荃灣方方K1 am offer, 所以而家諗緊揀邊間好,因為浸幼都幾遠,請大家幫忙!

...
你係waiting 收到call?我都等緊

回覆 立青BB 的帖子

你係愉景方方定海賓方方?愉景有小巴去到荃灣民政署(千色隔離),再行去浸幼應該好近啊.如海賓,有238M去到TW MTR,行去浸幼就多左一個天橋位.方方應該學術深D,浸幼係HAPPY SCHOOL,又係荃灣名牌學卷幼稚園,但當然,揀一間大人小朋友都舒服既學校最重要啦~^^~

回覆:立青BB 的帖子

你要考慮埋小朋友是否活躍型,浸幼校舍超級細,如能比學費,選方方喇,申利,我仔讀方方pn, 但冇直上K1,因考到另一間心儀讀K1

‹ 上一主題|下一主題